Az gáz ha szüleim nem engedik 18,5 éves létemre azt, hogy egy szolgáltatónál vegyek telefont részletre? Telekomnál vennèm Mi a teendő? Mit tanácsoltok?
A saját pénzedet arra költöd amire szeretnéd.
Am mi lett?
Hat nem tudom melyik legyen..
Gyujtsek meg a normalis osszegre? vagy kifizesse
a legnagyobb csomaggal a keszulek arat ami 140 ezer es az mar meg is van, vagy mit csinaljak..:(
Miért nem veszel egy Xiaomit?
Kártyafüggetlenül, nagy memóriával, jó kamerával, sokáig bírja az akkuja(!), olcsó...
Konkrét típust nem tudok ajánlani, nekem Redmi 3S-em van lassan 3 éve. Már rengetegszer szétszedtem és újra összeraktam 😂 (sajna egy kicsit lyukaskezű vagyok). Mégis csak 20-25 ezret költöttem javításra (magamnak csinálom a telefont), egy tech deck csavarhúzóval szerelhető kb a telefon...
Míg pl iphone-al nagyon nagy szívás dolgozni, a földi halandó kb egy akkut sem bír kicserélni (tapasztalat).
Ez azt jelenti, hogy ha esetleg eltörik a telefonod, nem kerül a vesédbe a javítása.
Nem utolsósorban nagyon jól van optimalizálva a rendszere ;)
Nem Xiaomi (vagy Huawei, Meizu stb. Azok is jók) reklámért vagyok itt elsősorban.
Szeretnélek lebeszélni a hűségvállalásról és a hiteles telefonvásárlásról, sőt, alapból nem értek egyet azzal, hogy az emberek többszázezres csodákat vesznek telefonnak.
Illetve javaslom, hogy mindenképp vegyél az új telódhoz tokot, üvegfóliát.
Egy észrevétel: valóban gyerekes, ha 18,5 évesként mutatkozol be, meg különben is, ahogy nősz fel, százalékos arányban az a fél év egyre kevésbé számít... ;)
Sok sikert a leendő telefonodhoz.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!