Milyen szeményiségűek az ilyen anyák?
21 éves fiú vagyok, anyukámmal és a tesómmal élek.
Anyukámmal elég rossz a kapcsolatom, nem beszélek vele semmi személyes dologról, aminek több oka is van:
1.
Ha valahova elmegyek, vagy megjövök, mindig tudni akarja, hogy hova megyek/hol voltam.
2.
Mindenben parancsolni akar nekem, mégha látszólag nem is érz ahhoz, amiről beszél.
3.
Már dolgozok, a szakmámnak köszönhetően a koromhoz képest (is) elég jól keresek, de mindig tudni akarja, hogy mire költöm a pénzem (ha költöm), folyton magánál tartja a bankkártyámat.
Szerintetek ez normális dolog, vagy csak én érzem, hogy nem az? Valaki volt már ilyen helyzetben? Mit tegyek?
Az én anyám is mindig magánál tartotta a bankkártyámat.
Úgy kellett "ellopnom" tőle. Amikor rájött, ordibált, követelte vissza. Fel akart jelenteni :D
Nem adtam vissza, megmondtam neki hogy az az enyém. Ha mégegyszer hozzányúl, én fogom feljelenteni. Be is kussolt.
A szobámat is zártam, mert imádott kutakodni. Sokszor vitt ki tőlem cuccokat, és onnantól az a sajátja volt.
Ha együtt mentünk vásárolni, mindig az enyémhez rakta az ő dolgait, hogy fizessem ki, majd megadja...azóta is adja.
Sok ilyen húzása volt.
Amúgy én adtam a rezsibe és magam álltam a kajámat, tehát nem élősködtem. (A rezsit 5eft híján én álltam teljesen, mert hazudott hogy mennyi az annyi.) Amint lett elég pénzem el is költöztem.
A költözés az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!