Normális, hogy a 21 éves barátnőmet az apja masszírozza?
Normális, hogy a 21 éves barátnőmet az apja masszírozza? A hátát, de akkor is. 21 éves már, és ez olyan intim dolog. Nekem furcsa volt, mikor mondta. Ti mit gondoltok, ez normális? Mégiscsak már felnőtt a lány...
L/23
"A kérdező kommentje:
Póló nélkül? Szerintem ez azért kicsit durva..."
Hát...szerintem baromi macerás pólón keresztül átmasszírozni a krémet, de mondjuk én még nem is próbáltam.
A strandon a naptejet is ruhára kell/szabad?
Érdekes én is megszoktam masszírózni a 25 éves fiam hátát, sőt amikor nekem fáj, ő is megmasszírózza a hátamat. Jó erős keze van, az izomgörcsöket jól etudja masszírozni. Még egy meglepi. Nekem sem a pólóra keni a krémet, hanem a hátamra, ahogy én sem a pólójára.
Imádom a fiamat, de még véletlenül sincs semmi szexuális a massszírózásban. Azért ne lihegjünk már mindent túl.
Nem lepődök meg a kérdésen, ezen az oldalon vannak olyan érdekes lények akik szerint ha két 18 év feletti ellenkező nemű ember (akár családtagok vagy bárki) egymásra pillant abból rögtön dugás lesz.
Lehet kérdező, hogy te dugnál apáddal, de azt a lányt akiről kiírtad a kérdésrt, ne keverd bele az elmebajodba.
Nekem a barátnömnek volt még felnött korában is ilyen közeli kapcsolata az apjával. Mikor egy fiuval nem védekeztek akkor az apját hívta fel, hogy vigye el esemény utánni tablettáért. De kisebb korában is az apjához fordult, hogy mit csináljon mikor megjött neki.
Igazából féltékeny voltam, hogy van egy szülöje akivel ilyenekröl tud beszélni, akivel ilyen közeli kapcsolatban van. Nem az apja nem molesztálta, és semmi egyebet sem képzeltünk bele.
A barátnödnek egy közeli kapcsolata van egy telejsen normál apukával. Ha ott molesztálás lenne, akkor a lány nem mesélné ezt ilyen örömmel el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!