Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap kaptam egy 1est és...

Gergogei kérdése:

Tegnap kaptam egy 1est és megőrült az anyukám! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap feleltetett a matektanárom, és 1est adott.

Amióta megtudta ezt anyukám, szid-ver, és orditozik velem hogy, hogy mertem eggyest kapni. Mit kezdjek vele?

2019. nov. 14. 10:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
23%
Nagy ügy én 4-nél rosszabbért el lettem verve. Nem mindig de az volt az alap, tehát ha ordibálással megúsztam akkor már kb örültem. Nyomott a latba sokat hogy a munkahelyen mennyire húzták fel apámat. 90 -es évek vezetékes telefonon anyám leadta a jegyeket mert GYESen volt,apa viszont későn jött mindig. Tehát ment a hergelés előre én meg tanulhattam következő napra úgy hogy ment az ilyen show szerű felvezetés “.....még 1óra és itt az apád, készülj fel testileg-lelkileg....” Amúgy 4/5 ös tanuló voltam: 1-est évente egyszer kaptam 2-est is egy kezemen megszámolhattam volna az évben 3-ast többet de rengeteg jegyünk volt szerintem hetente több mint 10 szal ezek is a nagy számok törvényei miatt voltak.
2020. máj. 22. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!