Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap kaptam egy 1est és...

Gergogei kérdése:

Tegnap kaptam egy 1est és megőrült az anyukám! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap feleltetett a matektanárom, és 1est adott.

Amióta megtudta ezt anyukám, szid-ver, és orditozik velem hogy, hogy mertem eggyest kapni. Mit kezdjek vele?

2019. nov. 14. 10:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Most tette el őket láb alól, vagy tervezi...
2019. nov. 14. 13:11
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Miért biztos, hogy róla szólt az előző kérdés? Szólhatott rokonról vagy barátról is. Nem írta bele a kérdésbe, hogy róla van szó...

Visszatérve erre a kérdésre: Az egyes tényleg elég rossz dolog, de azért verèst nem érdemelsz, főleg ha első egyesed a tàrgyból. Mondd meg, hogy magyaràzza el neked azt amiből egyest kaptál, aztán jelentkezz minél hamarabb a következő matekon, hogy javítanàl. Addig is csinálj valami házi munkàt, vagy hasonlót.

2019. nov. 14. 15:45
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

Ugyanez a helyzet állt fenn az én gyermekkoromban is. Matek 1-es miatt KEGYETLEN NAGY VERÉS... (1982-ben történt.)

Én ezután elég nehezen birkóztam meg ezzel a tantárggyal. Sokáig kellett korrepetálni.

De nem ment el teljesen a kedvem a tanulástól mégsem! (Ma már viszonylag könnyen boldogulnék hasonló példákkal...

2019. nov. 17. 06:45
 14/21 anonim ***** válasza:
28%

(Ma már viszonylag könnyen boldogulnék hasonló példákkal...)

Ui: egy zárójel lemaradt a végén - én pedig kínosan ügyelni szoktam a pontosságra általában.

2019. nov. 17. 06:46
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Én nem értettem sosem az ilyen idióta szülőket, akik egy elcseszett oktatási rendszer rossz osztályzata miatt verik a gyereküket. Megfelelési kényszeres rabszolgalelkű prolik az ilyenek. Ordítozástól, meg veréstől nem lett még matekzseni senkiből. Kérdező, ha nem kamu a kérdés, jelentsd fel a gyámhivatalnál az anyádat.
2019. nov. 19. 00:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Azóta is szidnak azért az egyesért, vagy miért emelted ki a kérdést? :)
2020. ápr. 18. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
Persze, nem róla szólt a kérdés.. És VÉLETLENÜL se tervezte a szülei megölését. Azért akarta tudni hogy ha eltökinti őket, állami gondozásba kerül-e
2020. ápr. 18. 11:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Az elozo kerdesnel irja h rosszul banik vele az anyja, lehet h az apa meg mar evek ota elhunyt.
2020. ápr. 19. 13:33
 19/21 anonim válasza:
100%

Gimnazista vagyok, egészen idáig, összesen nem kaptam ennyi egyest, mint ebben az online oktatásban...

Aki szidja a diákokat, ne adja isten veri a gyerekét meg "az én időmben is így volt" s társai: megnézném, hogyan állt volna helyt egy ilyen helyzetben ilyen idősen.

Mert itt gyerekekről van szó, akik be vannak zárva a panelba, jobb esetben kertes házba. Fiatalokról, akik látják, hogy egy összeomló világrend és egy kialakuló világválság küszöbén vagyunk.

Természetesen a "tanároknak" az az a legfontosabb ilyenkor, hogy reggel nyolckor a gyerek hoptákban álljon a kamera előtt. Őket az nem érdekli, hogy abban a tanulóban mi is zajlik le. Elfelejtik, hogy az ő dolguk nem az, hogy szidják a diákokat, hanem, hogy neveljék, s ebbe nem csak a tanulás tartozik bele.

Lehet lepontozni, de nézz mélyen magadba!

2020. máj. 21. 22:55
 20/21 Savlekotő ***** válasza:
100%

Előző van amiben egyet értünk,de nem a tanár dolga gyereket nevelni a szülő dolga lenne,születéstől,de könnyű volt bebaszni bölcsibe oviba suliba tablet a kezébe 7 perc már sok mit a mai gyerekekre fordítanak otthon, amikor a szüleik épp rájuk érnek,mert minden fontosabb a gyerekeiknél ami lassan csak egy pipa lesz a listán és bevétel forrás,tárgyiasítva,közben vadidegenek élnek együtt családnak nevezett szarkupacokban,na ez üt most vissza itt kérem szépen a karanténban.....

70F

2020. máj. 22. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!