Fiúk ti tudtok rola amikor anyukatok menstrual vagy esetleg lany tesotok?
Kifejezetten nem jelentik be, de azért általában lehet tudni.
A nővérem olyankor pl mindig felzabálja a csokikészletet :D
Amíg otthon laktam öcsém tudta, mert nagyon fájt a hasam. Most párom is tudja, mert látja, hogy nyűglődök.
Nem szoktam világgá kürtölni, de ha valaki együtt él egy nővel, annak fel fog tűnni, ha nem teljesen ostoba.
míg otthon laktam, szerintem tudta öcsém. sosem volt tabu téma, volt hogy említettem is neki h örüljön h nem kell ezzel szenvednie havonta.
most páromnak be is szoktam jelenteni, hogy örüljön, nem lesz még apuka :D
"elég feltűnő szerintem, hogy valaki 5-6 napig vesz/kér betétet, utána meg jópár napig nem"
Sokasával összecsomagolva árulják, nem kell 5-6 napon keresztül naponta venni/vetetni.
Egyébként is logikusabb akkor venni/vetetni, amikor már épp nem tart a menstruáció. Mert nem arról szól a történet, hogy amikor kell, akkor majd veszünk, hanem arról, hogy amikor kell, akkor már ne kelljen boltba rohangálni, hanem addigra már rég be legyen szerezve.
"Mi az, hogy kér? Hova van elzárva?"
A boltból kér, hogy hozzanak neki, akik amúgy is vásárolni mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!