Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mennyire érintene...

Szülőként mennyire érintene rosszul, ha a 17 éves lányod a nagymamájának mondaná el először, hogy kibe szerelmes?

Figyelt kérdés
2019. nov. 4. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ez nem verseny, azt szólnám.

Én is a mamának mondtam el először, nagyon egyszerű az oka, az ő véleménye kevésbé fontos, ha ő azt mondja, úristen, ne, stb, akkor anyukám meg sem ismeri... Az jobban fájt volna, ha anyunak nem tetszik :)

2019. nov. 5. 07:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én anyám olyan diszkrét, hogy meg se tudnám, ha a gyerek először neki mondta el a nagy titkot.Ha pedig a gyerekem említené meg, hogy "és a Nagyinak is elmondtam", akkor örülnék, hogy ilyen jó a kapcsolatuk.

Én annak idején a nővéremnek újságoltam el először, hogy "megfogta a kezemet...", ugyanis ő jött meg először délután.

2019. nov. 5. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sem anyámnak mondtam el először, hogy biszexuális vagyok és, hogy van barátnőm lány létemre, hanem az unokatestvéremnek, de egyáltalán nem azért, mert benne jobban megbíznék. Igazából nehéz lenne megfogalmazni, hogy miért. A lényeg az, hogy szerintem senki ne érezze magát rosszul emiatt, mert tényleg nem biztos, hogy a nagyiban jobban bízik. Az is lehet, hogy a nagyi elkezdett kérdezősködni, érdeklődni és csak azért mondta el neki.
2019. nov. 5. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!