Miért baj anyának, hogy nem vagyok szerelmes? 16l
Kedves Kérdező!
Édesanyádnak téves elképzelései vannak a szerelem valódi fontosságáról és az életkori sajátosságokról.
Könnyen megeshet, hogy szerelmes sorozatokon szocializálódott - akár a tévéből, akár könyv formájában.
Most rólad. Szerelmesnek lenni függést jelent. Ez a függés csodálatos tud lenni egy olyan emberrel, akivel ez kölcsönös - és tudtok egymásra vigyázni ebben a rózsaszín állapotban. Aztán a köd felszáll és szeretetté erősödik és csodálatos, akár életre szóló kapcsolat, házasság jöhet létre belőle. Ez a jó verzió. A rossz verzió az, amikor ez a szerelem olyan lesz, mint egy kábítószer. Állandóan ezt a zsongást, ködöt keresi az illető és folyton csalódik, mert pont a lényegétől fosztja meg a szerelmet.
Okos és józan lány vagy! Úgy tűnik, már most sokkal okosabb, mint édesanyád! Ez lehet, meg fogja nehezíteni az életed. Készülj úgy a pályaválasztás során, hogy hamar magadnak kell majd eltartani magadat, mert anya ezzel el fog téged otthonról üldözni.
Tök jó, hogy most derül ez ki, fel tudsz készülni! Okos lány vagy, nem féltelek! :)
Én sem voltam még ebben az életkorban szerelmes senkibe!
Elkerekedett szemekkel csodálkoztam, mikor azt kérdezgették: hol van az udvarlóm?
(Viccesen "elütöttem" a dolgot: az válaszoltam, hogy "meg kell futtatni a lovat az udvarban?") :D
Üdv: 44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!