Hogyan fogadtassam el anyával a barátomat?
Figyelt kérdés
Baja a korkülönbség2019. nov. 3. 13:53
11/20 A kérdező kommentje:
#9: igaz, de szeretném, ha anyának is szimpatikus lenne a barátom.
2019. nov. 3. 15:03
12/20 A kérdező kommentje:
#10: azért nem ekkora a különbség. Egyébként nem hallgatok el semmit. Aki kérdez, annak válaszolok, de feleslegesen nem akarok szövegelni.
2019. nov. 3. 15:04
13/20 anonim válasza:
Ha kérdésben le lett volna írva egyértelműen ki hány éves akkor nem kellene várni míg lassan-lassan kiderül.
14/20 A kérdező kommentje:
20-30 így már jobb?
2019. nov. 3. 15:12
15/20 anonim válasza:
Örülök a 0% értékelésnek, nyugodtan lehet, akkor is az a véleményem, hogy egy az egyben ki kellene írni elejétől a tényállást, nemcsak anyut szidó módon önigazolást várni.
16/20 A kérdező kommentje:
Nem is szidtam anyámat, nem is vártam el, hogy szidjátok.
2019. nov. 3. 15:14
17/20 anonim válasza:
Igen, végre-végre 16 válasz után kiderült.
Nem tragikus szerintem.
18/20 anonim válasza:
"Baja a korkülönbség" - amit csak később lehet megtudni mert valami fura okból azt nem fejted ki amivel kapcsolatban a kérdést feltetted.
20/20 anonim válasza:
A felnott eltartja onmagat. Es akkor nem szamit anyu velemenye.
A kerdezo csak nagykoru.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!