Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom miért nem értik...

Nem tudom miért nem értik meg, hogy felnőtt ember vagyok?

Figyelt kérdés
Itthon élek még, 28 éves nő vagyok. Nemrég szakítottam a barátommal, ami miatt úgy gondoltam, hogy itt fogok maradni, hiszen ő mezőgazdaságból él, itt vannak földjeik. Most szakítottunk végleg, én pedig szeretnék lassan önálló életet kezdeni és elmenni itthonról, de a szüleimet sajnos erről nem igazán tudom meggyőzni, hogy felnőtt nő vagyok és saját életet szeretnék kezdeni. Tényleg úgy kezelnek, mint egy gyereket. Másrészt probléma, hogy itt van a munkahelyem, amit egyébként szeretek, de télen nagyon hideg van a helyiségben ahol vagyunk (gyárban dolgozok). Ezen kívül szakítás után volt egy vita a barátommal, ügyvédi tanácsot szeretnék kérni. Nem részletezném, hogy miért, de elég csúnyán elbánt velem. Itt nem testi bántásról van szó, hanem lelkileg terrorizált.

2019. nov. 3. 06:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
86%
Még mindig nem érted. Nem kiállni kéne magadért, mert ez nem arról szól, hogy meg kell győznöd őket valamiről. Itt csak annyit kéne tenned, hogy ha költözni akarsz, akkor költözöl. Nem vitatkozol, nem érvelsz, hanem teszed, amit tenni akarsz. De látom, neked ez magas, mint lónak a zsebóra.
2019. nov. 3. 14:14
 12/43 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, csak lehet nem jól fogalmaztam meg. Fogom magam, állást keresek, albérletet keresek és megyek... Így már jó? :)
2019. nov. 3. 14:32
 13/43 A kérdező kommentje:
Szeretném szépen megkérni a kommentelőket, hogy ne kössenek már bele mindenbe. Nem láttok bele a családi hátterembe, az előzményekbe, abba amit tett velem az exbarátom. Nagyon szépen köszönöm!
2019. nov. 3. 14:41
 14/43 anonim ***** válasza:
14%
Figyelj, kislány nem ismerkedek sem a gyakorin, sem a facebookon, nem foglak jelölni ismerősnek.
2019. nov. 3. 15:49
 15/43 A kérdező kommentje:
Húúú, szerelmes vagy belém vagy mi hogy ennyi üzenetet küldesz? Kértelek, hogy ne zaklass, erre folyamatosan jöttek a kötekedő és sértő üzentek, hogy buta vagyok, kamu diplomám van stb. jelentelek az adminnál, ne haragudj nincs más választásom.
2019. nov. 3. 16:16
 16/43 anonim ***** válasza:
11%
Fejezd be, ne írogass nekem.
2019. nov. 3. 16:18
 17/43 anonim ***** válasza:
11%
Telespammelted a postafiókomat, mi a fene bajod van?
2019. nov. 3. 16:33
 18/43 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj, kérdező, hogy az eddigi életed nem azt mutatta a szüleidnek, hogy felnőttél. Így továbbra is aggódnak érted, és továbbra is a kislányuk maradsz.
2019. nov. 4. 13:21
 19/43 A kérdező kommentje:
Köszi, ez egy őszinte válasz volt és tudom, hogy úgy kezelnek, mint egy gyereket. Mikor már laktam saját albérletben, éltem pátkapcsolatban 19 hónapig... De hát ez sem elég bizonyíték. Már beletörődtem, hogy itt ragadtam örökre. Nem ide terveztem a jövőmet és ez nagyon elkeserít. Most legszívesebben elsírnám magam.
2019. nov. 4. 18:32
 20/43 A kérdező kommentje:
*párkapcsolatban
2019. nov. 4. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!