Felnőtt cipőket használtan miért adnak el? Már nem tudja az ember kinőni, van valami baja mindnek?
Sztem elég kevésnek van hogy 40 pár cipője van vkinek és már nem fér a szekrénybe.
Másik aki külföldről hozza be és eladja a neten. De ott is felmerül hogy mi a baja.
Azért adom el, mert nem hordom. Az esetek többségében nem is volt rajtam 3-5 alkalomnál többet és mérethibáas. Tehát vagy nagy vagy kicsi.
Jártam úgy, hogy nagyon gyorsan kellett egy magassarkú, próbáltam én az üzletben, de nem tudtam eldönteni, hogy jó e. Így sikerült megvennem egy egy számmal kisebbet. Rettenetesen fájt benne a lábam, menni se tudtam így attól szabadulni akartam. Összesen volt rajtam kb 6 órát, amíg a szertartás tartott.
Jártam úgy, hogy vastag zoknira próbáltam, akkor még jónak tűnt. Élesben viszont nagy volt.
Volt olyanom, amit kaptam. Csak két számmal volt nagyobb, mint az én lábam.
Baja egyiknek sem volt, csak szabadulni akartam tőlük.
Megunja, mégse kényelmes, stb.
Vagy nekem pl egyszer ellopták egy pár felnőtt cipőmet, gondolom a retek utána felrakta valami marketplace-re és árulta.
Azért, mert nem hordja, megunja, nem tudja hová/mivel viselni.
Nekem bőven 40+ lábbelim ( szandál, csizma együttvéve) van. turikban gyakran rábukkanok nagyon szép, egyedi magassarkúkra. Megveszem, de aztán kiderül, hogy nem nagyon kényelmes, illetve nem tudom hová felvenni. Áll kb 6 pár ilyen a szekrényben. hibátlanok.
Aki behozza majd eladja, valószínűleg keres rajta valamennyit.
Ez mind szép.
Csak azt nem tudom ha egy cipő szép, kényelmes, akkor miért nem hordja a gazdája? Nekem ez nem stimmel. Ráunt? Hát egy jó cipőre én nem tudnék ráunni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!