Miért ilyen szigorúak édesanyámék?
Fenyegesd meg őket, hogy a gyermekvédelemhez fordulsz.
:DDDD
De komolyan!
A normális testi fejlődésedhez hozzátartozik a sportolás is, és ők ebben akadályoznak. Tehát veszélyeztetik a testi fejlődésedet. Ja, és a szociális fejlődésedet is azzal, hogy nem lehetnek barátaid.
Totál beteges, amit művelnek veled!
És - ha nem kamu - döbbenetes, hogy a gyermekvédelemben ilyen emberek vannak. Hátborzongató arra gondolni, hogy ilyen emberekre vannak bízva azok a gyerekek, akik pont a legrosszabb családokból jönnek, akiknek a legnagyobb szükségük lenne arra, hogy méltányosan döntsenek róluk, és emberséges környezetben lehessenek.
Tudom, nem vagyunk egyformák, de én fellázadnék. Engem nem lehetne bezárni: ha kell fizikai erővel is kikényszeríteném, hogy elmehessek otthonról. Tanárnak szólnék, hogy nálunk otthon mi folyik. Totális háborút indítanék.
Persze, ehhez erőt is kell gyűjteni, ezt nem is vitatom.
Olvasgasd rendszeresen újra a válaszokat, képzeld el a helyzetet, gondold végig, mi fog történni.
Tartsd szem előtt, hogy akárhogy ordítanak veled, attól neked semmi bajod nem lesz. Attól sem, ha fagyos lesz a hangulat otthon hosszú távon. Ez csak akkor visel meg, ha engeded, hogy megviseljen.
Viszont tanárral mihamarabb beszélned kéne. Hogy legyen egy jelzés, hogy te itt és most ilyen helyzetben vagy. Akármikor lépsz fel a szüleid ellen, jó, ha már volt korábbi jelzés más felé.
Még az iskolapszichológus jutott eszembe. Ha őhozzá lehetne fordulni, az is hasznos lehet. Már önmagában az, hogy kibeszélheted a problémádat, jót tenne.
A nevelőszülők általában cigányok?
Ahhoz hogy valaki nevelőszülő lehessen rengeteg feltételnek meg kell felelnie, tanfolyamot végezni, környezettanulmányt csinálnak, stb. Nem úgy van, hogy bemegyek egy gyermekotthonba, aztán azt mondom, hogy "ott azt a sarokban lévőt elviszem" és már ballagunk is haza kézenfogva. De ha a szüleid tényleg a gyermekvédelemben dolgoznak, akkor ezt tudnod kellene...
Ott a pont utolsó válaszoló.
Ez tuti kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!