Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a 14 éves...

Ti engednétek a 14 éves fiatoknak?

Figyelt kérdés
Most nem tudom de nagyon ki akar tünni a társai közül. Ma reggel kérdezte hogy be-e festheti félig a haját sötét barnára? (Szöke hajú) Én meg persze nemet mondtam de nagyon el keseredett. Folyton azt mondogatja hogy miután ki járja az általánost ami most lessz akkor kilencedik végén be rasztásítja a haját. Meg orr karikát akar azt mondtam neki hogy vehet hamisat de iskolába ne hordja csak itthon vagy amikor találkozik a barátaival. Minden tini ilyen? Meg engedjem a haj festést vagy hanyagolja még?
2019. okt. 30. 15:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
45%
A hajfestést engedném,de az orrkarikát nem.
2019. okt. 30. 15:25
 12/32 anonim ***** válasza:
30%

2. vagyok

Ja ertem, akkor is szerintem meg lehet engedni neki, semmi baja nem lesz ha befesti a hosszu hajàt

2019. okt. 30. 15:25
 13/32 anonim ***** válasza:
44%
A hajfestést engedném,az orrkarikát még nem.
2019. okt. 30. 15:29
 14/32 A kérdező kommentje:
Aszt mondja azért szeretne raszta hajat mert tetszik neki ez a stílus amit a rapperek hoznak kettöt tudok akit halgat aszthiszem: Scarlxrd vagy nem tudom hogy írják meg Lil Pump. Tudok angolul szóval tudom miröl rappelnek és hát.....
2019. okt. 30. 15:35
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy olyan legyen mint akiket halgat.
2019. okt. 30. 15:36
 16/32 anonim válasza:

4 válaszoló vagyok.

Szerintem attól még nem fog olyan életstílust folytatni mint azok akiket hallgat csak mert befesti a haját.

2019. okt. 30. 15:39
 17/32 anonim ***** válasza:
86%

Ugye te vagy az a 14 éves fiú? Nehezen hiszem el, hogy anyád vagy apád a LESZ szót lessz-nek írja, vagy AZT szót aszt-nak..

Miért nem írsz a saját nevedben?

14 évesen színezd be a hajad, hajfestés helyett. Pár hajmosás, és kijön, így a szüleid sem morognak majd.

Orrkarikát felejtsd el. Nem vagy te vágómarha, hogy orrkarika legyen az orrodban. Gondolom nem is túrod a földet az orroddal mint a disznók. Amúgy meg úgy néz ki mint egy takonyfogó. Én így is hívom.

2019. okt. 30. 15:39
 18/32 anonim ***** válasza:

lessz

aszt

halgat

aszthiszem

Most már biztos vagyok benne, hogy te a 14 éves gyerek vagy. Kár tagadni. Ennyi hiba.. Hatalmas hiba!!!

2019. okt. 30. 15:41
 19/32 A kérdező kommentje:
Most nem arra gondoltam hogy úgy fog élni mint akiket halgat hogy drogról drogra. Hanem a kinézetröl. Nem szeretném hogy ne vegyék majd fel sehova iskolába, majd dolgozni.
2019. okt. 30. 15:41
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok a 14 éves fiú szimplán gyorsan gépelek😂
2019. okt. 30. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!