Szulok! Ti vennetek egy 4. osztalyos gyereknek Iphone telefont?
Figyelt kérdés
A húgom 4.-es és Iphone telefont kap újonnan, hogy ő jól tudjon azon jatszani.... Persze egy Samsungon vagy barmi mason nem tud o jol jatszani...
En 10.-es letemre meg mindig egy 4 eves android telefont hasznalok mert nekem elvileg nem kell Iphone.. Szerintetek ez így okes?
2019. okt. 27. 19:00
22/26 anonim válasza:
Az én időmben még nyomógombos telefonunk volt. Én senkinek nem vennék Iphone-t alapból sem, mivel androidos vagyok. Hihetetlen, mik vannak, komolyan! 4.-es az még bőven gyerek.
23/26 anonim válasza:
Nem. Játsszon a számítógépen. Erre nem vennék neki egy méreg drága telefont. Nem xarom a pénzt.
24/26 Argloss válasza:
Nem, egy drága telefon csak célponttá teszi a gyereket az úton.
Elég egy középkategóriás okostelefon, miután megtanulta, hogy az nem csak játékra használható. Ha meg amúgy se hordaná magával, akkor inkább tablet lenne a befutó, vagy számítógép.
Neked sem vennék drága telefont, viszont ha az lenne a vágyad, akkor ösztönöznélek rá, hogy megkeresd rá a pénzt. Fontos, hogy megtanuld, hogy az álmaid eléréséhez energiát is kell befektetned.
25/26 anonim válasza:
Nem vennék. De neked se. Túlárazott vacak, akinek ilyenre van igénye, keresse meg a rávalót. A szülőtől bőven elég, ha egy alapvetően használható telefont ad, ha szükséges, a flancolást ne várja el senki.
26/26 anonim válasza:
Gombos telefont adnék, ha bármi baj van eltudjon érni. Iphonet? Lol, biztos nem. Magamnak se vennék akkor se ha tellene rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!