Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan magyarázzam ki azt,...

Hogyan magyarázzam ki azt, hogy cigi szagú az egyik pulcsim? 17l

Figyelt kérdés

Nem dohányzom, de anyám évek óta gyanúsítgat, csak mert hetedikes koromban kipróbáltam. Egyébként a szüleim cigiznek.

Viszont most van egy kis baj. Kolis vagyok, és a héten sokszor, igazából mindig én kísértem le a barátom cigizni, mert akikkel egyébként szokott egy kicsit összevesztek, és egyébként is beszélni akart róla valakivel. És bár én nem gyújtottam rá, mégis érződik.

Szerintetek mit mondjak, ha véletlenül nem hinné el az igazságot?

2019. okt. 24. 21:52
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
96%
Ne vidd haza a cuccot vagy rakd egy vállfára és éjszakára akaszd ki szellőzni. Amúgy hülyeség mert pont a cigisek tudhatnák, hogy elég keresztülmenni pár cigiző ember között ahhoz hogy büdös legyen a ruhánk. Én nem dohányzok de szinte az összes haverom igen, elég sokszor lesz cigiszagú a ruhám mellettük.
2019. okt. 25. 14:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"A koliba nem tudom"

Miért? Nincs víz??? :-O

Csak akarni kéne, és ki tudnád mosni simán.

2019. okt. 25. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Ne vidd haza, hanem mosd ki a koliban később. Vagy ha ez valamiért nem lehetséges, kérd meg egy barátodat, hogy vigye haza és mossa ki neked. Ha elmondod, hogy miért kéred ezt, biztosan lesz aki segít. (Legalábbis én simán megtenném)
2019. okt. 25. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Ha mind a ketten cigiznek, milyen alapon kérik számon tőled, hogy cigiszagú a ruhád? Mondd meg anyádnak hogy ha ilyen példát mutattak neked, akkor magukra vessenek. Ez pont olyan, mint mikor a full alkoholista apám ki volt kelve magából, mikor egy-kétszer berúgtam.
2019. okt. 26. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ha dohanyoznak ok is, sokkal kevesbe van kihegyezve az orruk a cigiszagra, mint egy nemdohanyzonak. Egyebkent ha a szabad levegon allsz cigis mellett, akkor annyira nem marad meg a szag. De a legjobb lenne kinevezni egy cigis pulcsit es azt nem vinni haza, vagy ha muszaj akkor elotte alaposan kiszelloztetni/kimosni.
2020. márc. 8. 22:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az igazat mondd.

Véletlenül is, meg akarattal is.

Miért nem hiszi el?

17 -éves koromban már a családi asztalnál

vettem a cigiből és bejelentettem, hogy néha

rá szoktam gyújtani. Nem örültek neki,

de ugye előttem volt édesapám "jó példája".

Napi két doboz füstszűrő nélküli Kossuth-ot szívott.

Aztán két év elteltével ugyanúgy magamtól hagytam el. Egyszer házibulin olyan sokat szívtam, hogy kaptam egy enyhe nikotinmérgezést, büdös voltam, fájt a fejem, hányingerem volt, szédültem, utáltam magam.

Na, akkor lett vége. Hála Istennek.

2020. márc. 8. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!