Ha narcisztikus pszichopata az anyad, "túl lehet élni", lehet normalis életet élni?
Ugy erzem teljesen megszivtam...
Milyen aldozatokkal jar ez?
Azt kifeljtettem, hogy a te akaratod, döntésed a legkevésbé sem számít, 18 felett sem. Beszélni nem lehet, csak kiabálja a saját hülyeségét.
Nagyon nehéz felnőni így, vagy inkább kiállni magadért, ez meglátszik az élet minden területén is. Munkahelyen is.
Lepontozhattok, én éltem ilyen emberrel. És igenis a férdiak, fiúk nagyon rájátszanak és szeretik kihasználni a lányokat. Bár lehet nem lány a kérdező. Mumkatársam volt, eljátszotta, hogy a barátom, meg éppen lakótársat keres, meg mennyi sajnál és nincs hátsó szándéka. Csak éppen ezt meg azt kellett volna nyújtani.
Mivel írtad neki, gogy "kapcsolat, sajnos". Leírtam, hogy ezzel vigyázni kell! Bár remélem nála nem olyan durva, mint nálunk.
Hát, ilyen háttérrel nagy hátránnyal indul az ember, ez tény, de leküzdhető.
Akár terápiás csoporttal, akár egy jó pszichológus segítségével, na meg nem utolsó sorban egy produktív hobbiban, amiben tényleg Isten igazából elmerülsz, lehet akár rajzolás, festés, stb.
Sok művész hasonló családi hátteret tudhat magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!