Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha narcisztikus pszichopata...

Ha narcisztikus pszichopata az anyad, "túl lehet élni", lehet normalis életet élni?

Figyelt kérdés

Ugy erzem teljesen megszivtam...

Milyen aldozatokkal jar ez?

2019. okt. 22. 13:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
85%

Azt kifeljtettem, hogy a te akaratod, döntésed a legkevésbé sem számít, 18 felett sem. Beszélni nem lehet, csak kiabálja a saját hülyeségét.

Nagyon nehéz felnőni így, vagy inkább kiállni magadért, ez meglátszik az élet minden területén is. Munkahelyen is.

2019. okt. 22. 15:40
 12/17 anonim válasza:
86%
Plusz mindenért téged okol, meg ezt kellett tenni, bűntudatot kellt és beállítja magát áldozatnak,. És hatalmas színész.
2019. okt. 22. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Nézd meg a Nárcisz coach videóit Youtube-on.
2019. okt. 22. 16:17
 14/17 anonim válasza:
82%

Lepontozhattok, én éltem ilyen emberrel. És igenis a férdiak, fiúk nagyon rájátszanak és szeretik kihasználni a lányokat. Bár lehet nem lány a kérdező. Mumkatársam volt, eljátszotta, hogy a barátom, meg éppen lakótársat keres, meg mennyi sajnál és nincs hátsó szándéka. Csak éppen ezt meg azt kellett volna nyújtani.

Mivel írtad neki, gogy "kapcsolat, sajnos". Leírtam, hogy ezzel vigyázni kell! Bár remélem nála nem olyan durva, mint nálunk.

2019. okt. 22. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ilyen háttérrel nagy hátránnyal indul az ember, ez tény, de leküzdhető.

Akár terápiás csoporttal, akár egy jó pszichológus segítségével, na meg nem utolsó sorban egy produktív hobbiban, amiben tényleg Isten igazából elmerülsz, lehet akár rajzolás, festés, stb.

Sok művész hasonló családi hátteret tudhat magának.

2019. okt. 22. 18:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Latom nagyon vágják a helyzetet egyesek, igy távolból minden nélkül....
2019. okt. 23. 22:24
 17/17 anonim ***** válasza:
88%
Menekülj, ha tudsz, és minél előbb. Soha nem fog megváltozni és téged is magával ránt, ha hagyod. Keress pszichológust és próbáld elengedni. Nem te vagy a hibás, még ha az anyád mást is állít. Ami a legfontosabb: ne görcsölj azon, hogy esetleg hasonlítasz rá - mert annál jobban fogsz.
2019. nov. 1. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!