Megint én reagálom túl, miért ilyen?
Édesanyámat semmi sem érdekli a munkán kívül.
Valahol megtudom érteni, hogy munka mániás, egyedül nevel minket,2gyerek, bár felnőttek vagyunk... és édesapám jócskán segíti őtúgyhogy sok gond nincs ránk úgymond.
De még felnőtt fejjel is jól esne, ha lehetne vele beszélgetni.
Ha érdekelné egyáltalán, amit mondok neki...
Mai eset: van egy adott problémám, amiben szerettem volna tanácsot kérni tőle, elég nehezemre esett erről amúgy is beszélni, tökre jó volt egy darabig még figyelt is....majd csörgött a telefon , egyik kolléganője hívta (semmi fontos, csak kipletykálni, mi volt a munkahelyen..) tehát simán mondhatta volna, hogy bocsi,10perc visszahívlak.
Nem ehelyett ő mintha nem is neki beszélnék, felvette majd 2 órán keresztül beszélgetett.
Letette majd gondoltam folytatom, biztos érdekli...nem, lefeküdt elindította a játékot a telefonján és békésen játszott, mintha mi sem történt volna, rosszul esett nagyon...nem érdekelte, annyit mondott, "megint mi bajod?" "Minek kapod fel a vizet?"
Szépen elmagyaráztam neki, válasz: jó megyek a boltba, erre nekem nincs szükségem...
Ja és állandóan ezt csinálja.
Heti 5 napot dolgozik 8 órában, hétvégén is itthon van, simán lenne ideje kommunikálni velünk, de nem...
Olyankor is a munka , vagy a telefon..
Nekem édesanyám a minden, nagyon rosszul esik... elmondom neki, de különösen nem érdekli.
Ha mégis beszélünk valamiről, random módon elkezd a munkahelyi gondokról magyarázni, utána pedig teljesen lényegtelenné válik az, amiről alapból beszéltünk, mert nem érdekli.
Házimunka sem kifogás, vagy főzés... általában én csinálom.
Miért ilyen? Mit tegyek, ha az egyenes beszéd sem segít?
Ja annyit megmég hozzá tennék, hogy a mai eset után... miután látta, hogy ez nekem szarul esik... táncolgatott , énekelgetett...míg elkészült a boltba...
Konkrétan , mintha direkt csinálná...
6.30kor...at megy a szemközti zebrán és ott a munkahelye..:D 7tol 3ig dolgozik.
Bár szerintem ettől függetlenül még nem feltétlenül kell így viselkedni ...na mindegy.
Bocsánat a két órát nem pontosan értettem, hanem , hogy nagyon sokáig... na 😅
Remélem érthető.
Valahol hasonlo sztori volt ott meg apukanak csörgött mindig a telefonja a gyerek hamar ki is repült önallosodott es amikor màr levalt teljesen es nem kert esti puszit, es nem volt mar velük, elszàllt a gyerekkor, az élet fintora, az apukanak sem csörgött màr a teloja es csak a csend vette körül akkor döbbent ra mit hagyott ki a gyermekeivel hogy soha nem volt velük valojaban.
Masik sztori is ebben a törtenetben mikor elalvas elött kèrt még puszit a gyerek de megszolalt a telefon es apa elrohant, mire visszaert a kicsi màr elaludt, es lekèste. Akkor is belésuhant az érzés hogy hagyta volna inkabb a telot.
Nem tudom megèrted e de neha a felnöttek a heti malomban az élet pörgésében pont azt nem veszik észre aki valojaban a legfontosabb az életükben. Es késön bànjàk meg.
Linkelem mire gondolok még arrol van video:
Talan mutasd meg anyunak
Ismerős a szitu.
Az anyámnak se volt soha ideje meghallgatni.Semmit nem tudtam megbeszélni vele.Aztán már nem is próbálkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!