Hazavigyem bemutatni a 41 éves barátomat? 19L
Szerintetek?
a szüleim 59 és 63 évesek, ha számít valamit, tehát nem egyidősek a barátommal
Szerintem várj kicsit vele, de természetesen idővel mutasd be nekik. Szerintem semmi gond nincs ezzel, nekem is idősebb a barátom, már 2 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük is egymást.
Nem is értem miért vannak ennyire ellene itt. Régen is voltak ekkora különbségek párok közt, 13 év volt az én dédnagyszüleim közt, akkor mégsem nézte ki őket mindenki.
Az én környezetem, az ismerősök, barátaim elfogadják, mert látják hogy ez őszinte kapcsolat amit igazi érzelmek tartanak össze. Aki meg mindenben azt látja, hogy egy fiatalabb làny idős pasival csak kihasználás lehet valamelyik oldalról, szerintem csak magából indulhat ki.
A szüleid tudnak róla? Érdekli őket? Meg akarják ismerni?
Komoly a dolog? A párod szeretne találkozni velük?
Én bemutatnám, ha mindre igen a válasz. De ha nem is tudnak róla, akkor értelem szerűen ne állíts be vele random. Meg ha nem komoly, akkor se erőltesd.
Lehet, hogy a szüleid nem egyidősek a barátoddal, de ugyanaz a generáció.
Én is azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy ne mutasd be a barátodat, kicsi az esélye, hogy ebből hosszútávú kapcsolat lesz. Én sem örülnék neki, ha a lányom egy 20 évvel idősebb férfivel állítana be. Most még csak apu melletted, de 10 év múlva már nagypapi.
Férfiként voltam ebben a cipőben.
Javaslom: VÁRJ!
Hagyd, hogy elteljen még pár hónap, és a szülők ÉS TE IS, lássátok, hogy komoly a dolog.
Engem a lány szülei nehezen fogadtak el, majd mára, hiába, hogy szétmentünk vagy 3 éve, még mindig én vagyok a kedvenc "vőjelöltjük", és mai napig jóban vagyok a szülőkkel. Mai napig emlegetik, hogy bárcsak...
Az én párom 9 évvel idősebb nálam.(Én 25, ő 34) Bár ez nyilván azért nem akkora különbség mint nálatok, de leírom azért.:) Egy éve vagyunk együtt, én is és a szüleim is imádjuk őt. Lehet persze mondogatni, hogy az a normális ha korodbelit választasz, meg minden, de azért valljuk be, a mai 18-20 éves fiúcskáktól mit kapnál meg? Mikor összejöttem a párommal, sírni tudtam volna az örömtől, és egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy mennyivel másabb, érettebb, komolyabb, és ezerszer jobban megbecsül mint a korábbi, huszonegykétéves párjaim :) Azt persze neked kell tudnod, hogy a szüleid hogyan állnának hozzá. Érdemes előtte anyuddal vagy apuddal beszélgetni róla, nem tudom mennyire vagytok bensőséges viszonyban.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!