Mit tegyek? Hogy szabadulhat ok? 18L
Figyelt kérdés
Van egy nevelőapám aki iszik, agresszív, bunkó, alpári. Csak simán szörnyű ember. Anyam soha nem hagyná ott semmiért, ezt bizonyította. Jövőre érettségizek, most elkezdtem dolgozni, azt a kis pénzt teszem félre, nem birom már tovább! Még a levegő is tisztább mikor nincs itt. Mamám magát is alig bírja eltartani, apám nincs képbe. Folyton félek tőle, mikor borul ki, ver szét mindent stb. Ideges, feszült vagyok ezért mindenkivel és folyton sírok. Anyámmal nem lehet beszélni, azt mondja arra, ha ezt elmondom neki, hogy ne tegyek tönkre mindent. Tudna bántani az a szörnyeteg, többet iszik, kiakad és meg tudna verni, megtenné simán. Nagyon félek, nem tudom mit tehetnék, attól félek semmit. Nem is biztos, hogy megoldást várok most tőletek, csak ki kellett ezt adnom, rettegek minden este mikor lesz baj megint.2019. okt. 14. 22:06
21/25 Savlekotő válasza:
Meg van a véleményem anyádról az alteste fontosabb a gyerekeinél. És mennyi ilyen nő lett sajnos. :(
22/25 A kérdező kommentje:
Jövő év szeptemberében költözök el innen, össze a barátommal Pesten, addig dolgozok és ott majd folytatom a sulit. Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2020. jan. 15. 11:56
23/25 anonim válasza:
Szia! Remélem jobbra fordulnak dolgaid, addig is kitartást!
25/25 anonim válasza:
Milyen családsegítő? 18 éves. Költözés a megoldás, nem a rinya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!