Mit tegyek? Hogy szabadulhat ok? 18L
Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, ez nagyon durva!
Te nem tudnál a húgoddal menni mamádhoz, esetleg a hétvégeket ott töltenie? Anyád egy szaralak, már bocs. Aki ennyire hagyja hogy az élettársa mindennek elhordja és fenyegesse a saját gyerekeit, az egy nem normális személy. Itt igazából anyád a főbűnös, neki kellett volna az első ilyennél kib***ni az idegbeteg állatját. Ha elköltözöl anyád felé se nézz, egye meg amit főzött.
Aki azt mondja, hogy nyugodtan szólhat távoli rokonoknak is, mert nem fogja bántani ha eddig se tette, az már bocsánat de akkora ostobaságot mond, hogy az már fáj. Éltetek ti már egyáltalán egy agresszív pszichopatával, aki bármikor bekattanhat főleg, ha keményen iszik is? Anyám párja szintén olyan volt, mint a kérdező nevelőapja, egyszer szóltam neki vissza, neki is vágott a falnak. Mivel nem volt 8 napon túl gyógyuló sérülésem rendőrség nem csinált semmit.Gyámügy, családsegítő, szintén. Csak akkor szabadultunk meg tőle, amikor tüdőrákban meghalt a szemétláda.
Kérdező: Csak azt tudom mondani: Minél kevesebbet legyél otthon és amennyi pénzt csak bírsz, szedj össze, hogy el tudj menni. Ha jó tanuló vagy, próbálj meg egyetemre menni. Tudom, az új rendszerben már kell a nyelvvizsga ahhoz, hogy alapképzésre menj, de úgy tudom a felsőoktatási szakképzésre ezt a kritériumot nem adták meg. Ha piacképes szakmát választasz, és elvégzed, utána mehetsz rövidített alapképzésre. A tanulmányaidra felveheted a diákhitel 1-et és 2-t, a nyelvi képzésedre meg a nyelvi diákhitelt.
Ha ez nem lehetséges, akkor csak annyit tudok mondani: Gyűjts pénzt és érettségi után rögtön menj el. Erősnek kell lenned, hogy kibírd még ezt a maradék 1-2 évet, és utána már könnyebb lesz. Kitartás!
Ha akarsz még róla beszélni, írj nyugodtan. 25/L
Ne tegyek tönkre mindent, ne csinaljam már ezt, ő te y lég szereti ezt az embert és próbáljunk jobban igazodni hozza, akkor nem lesz baj. Ezt mondja, mondtam már neki.
Es köszönöm a tanácsokat, meglátásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!