Ti szoktatok anyukatokkal mindenről beszélni? Ha mi nem arról ki tehet?
Figyelt kérdés
Anyukám tehet róla vagy en?
Nem bízok benne nem tudok vele igy semmiről beszélni, félek elmondja másnak is.
Annyit beszélünk hogy hányast kaptam suliba, ehes vagye, vegyek e neked valami? Csak ezeket mondja semmi mast
2019. okt. 13. 17:19
1/15 A kérdező kommentje:
17 eves lány vagyok ez lemaradt
2019. okt. 13. 17:19
2/15 anonim válasza:
Én sem tudtam az anyámmal beszélgetni. Szerintem a szülő tehet róla. (Lányommal nagyon jókat beszélgetünk, még a magánélete legmeredekebb dolgait is elmeséli, kér, hogy mondjak véleményt.)
3/15 anonim válasza:
Mindketten tehettek róla. Elsősorban ő, de most már, ahogy egyre felnőttebb vagy, egyre inkább a te felelősséged is. Te is kezdeményezheted a mélyebb témákat. Nem kell mindjárt a legmélyebbeket elővenni, de mondjuk te is érdeklődhetnél róla, hogy ő hogy van, hogy mi történt vele egész nap, hogy érezte magát, mi vidította fel, mi vette el a kedvét, stb.
4/15 anonim válasza:
Én, mert nem akarok. Veled egy idős vagyok mégsem tartom fontosnak, hogy tudja kivel randizom vagy mikor mit csinálok. Tudom, anyám, ő felel értem stb... de én úgy gondolom, hogy elég felelősségteljesen nevelt ahhoz, hogy ne csináljak magamtól hülyeséget. Pl. Ha azt mondom, hogy a barátaimmal találkozok akkor tudja, hogy nem inni megyünk a Deákra hanem a Gellért hegyre beszélgetni.
5/15 anonim válasza:
4-es, oké, de ha szeretnél, akkor tudnál vele beszélgetni? Tehát nem zárkózna el, nem élne vissza vele anyukád?
6/15 anonim válasza:
Soha semmit nem tudtam megbeszélni az anyámmal,nem volt rám ideje.Ki is jelentette,őt csak az érdekli,hogy milyen jegyet kapok a suliban.
7/15 anonim válasza:
Személyszerint én nem igazan tudtam vele beszelgetni, a húgom viszont igen. A hiba nem anyánkban volt, egyszerűen nekem más a természetem. Ő próbálkozott, nekem nem ment. Általában két emberen múlik az iylen
8/15 anonim válasza:
Ő tehet róla, neki kellett volna a bizalmadat elnyerni, ő viszont leépítette.
9/15 anonim válasza:
Nálunk is hasonlóan volt. Mindennapos dolgokról beszéltünk, sulis, kaja kb ennyi. Érzelmekről, gondolatokról, félelmekről stb soha. Szerintem anyám hibája volt, prűd és nem tudja kimutatni az érzéseit, az egyetlen amit kimutatott, az a harag volt néha. De nem haragszom, nem rossz a kapcsolatunk, csak sosem tudtunk olyan “barátnősen” beszélgetni mint mások az anyjukkal. Ha próbáltam is, valahogyan mindig hárította a dolgot, akár kiabálással, akár kiröhögéssel. Ez az egy ami zavart. De már felnőtt emberként megtanultam ezt elfogadni, a nagyon mély dolgokat megbeszélem mással.
10/15 anonim válasza:
Én mindenről tudok vele beszélni, beleértve a szexuális életemet is. Ez utóbbi pár barátnőm szerint aggasztó, de szerintem meg tök jó, hogy ilyen nyíltak tudunk lenni egymás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!