Mi lenne az a dolog, amiért a lanyodat megtagadnád?
Nehezen hihető, hogy nem cigányok, de akkor velük nagyon egy szinten álló népekről van szó. Ezért emberi normák szerint élő emberek erre nem fognak tudni válaszolni, mert esetükben ez kizárt.
Hat az lehet kicsapna a biztositekot, ha rokont szandekosan kisemmizne, rokon ferjet lenyulna a rokontol, ha a halalat kivanna a testvereinek, ha raszokna a drogra/piara es minden segitseg megadasa ellenere a drogot es a piat valasztana es lezullene (ez utobbi esetben nem tamogatnam tovabb hiszen akkor sose valtoztatana).
Ja es igen ha nekem lenne egy ferjem/baratom es vele osszejonne a hatam mogott na akkor kitepnem az osszes hajat. De ez utobbiert nem hiszem hogy kitagadnam max addig nem allnek vele szoba amig vele van😂.
Sajat apjaval ha osszejonne? Akkor az apjat bortonbe kuldenem vagy megolnem.
11es, ha a lányodat nem dobnád ki akkor az apját miért? Egyformán bűnösek lennének.
Én akkor tagadnám meg ha szánt szándékkal embert vagy állatot ölne (abortusz is)
Nem egyformán bűnösök.
Semmit sem tudna a gyerekem tenni, amiért kitagadjam, hamarabb bolondulnék bele a dologba és ölném meg magam, minthogy száműzzem az életemből, akkor is, ha gyerekeket erőszakolt és ölt meg.
Csak az apja lenne a hibás(velem együtt persze)! ő alakított ki nem megfelelő viszonyt a gyerekkel, kezelte máshogy, szexuálisan molesztálta(flört is az apáktól) amiért a gyerekemben valami félre fejlődött szexuálisan-érzelmileg iránta.
Szerintem lelőném az apját.
Nem csak azért, mert molesztálta, hanem mert a gyerekem egy életre tönkre akarja tenni azzal, hogy kapcsolatot kezd vele, esetleg elveszi, terhes lehet tőle.
Nyugodt szívvel ülnék börtönben, ha ezt a férget sikerülne kicsinálnom, aki megrontotta a gyerekem és elveszi a lehetőségét a gyógyulástól is.
Woody allennek is börtönben lenne a helye, (vagy a föld alatt)aki nevelt lányával kezdett viszonyt.
Ennél mocskosabb, számítóbb dolog nincs a földön. Magadhoz nevelni egy gyereket, olyan lelki érzelmi sérüléseket okozni neki, úgy nevelni, hogy éveken át dughasd és észre se vegye, mi történik vele..
Ugyanígy, ha anya jön össze a vér szerinti vagy nevelt fiával, kerüljön a föld alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!