Ti, ha szulok lennetek elleneznetek?
Dehogy ellenezném! Még ha mondjuk én is kéne fizessem szülőként, maximum annyit kérnék, hogy nézesd meg egy orvossal a dolgot úgy, hogy ott vagyok veled bent.
Ha meg nem csak racionálisan gondolom végig, még rá is akarnálak venni hogy csináltasd meg, mivel pontosan tudom, milyen ha rossz az ember fogazata, és milyen kínokkal tud járni.
A héjak felrakásához kicsit roncsolni kell a fogzománcot, amivel nálad semmi baj!
Az enyémek is megrepedtek a fogszabályzó után, hajszálrepedés, nagyítótükörben telibevilágításnál látszik csak, 10 éve ilyenek, semmi bajuk.
Abszolút ellenzem, mintha kihúzatnád a csontfogaid, mert a műfog szebb és strapabíróbb.
Pl félévente fogfehérítést simán támogatnék.
Ha kérdezed anyukád véleményét, teljesen rendben, hogy elmondja, mit gondol, akkor is, ha nem ért egyet. Ha nem kérdezted, akkor le kéne állítani, rendes szülő leáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!