Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti, ha szulok lennetek ellenez...

Ti, ha szulok lennetek elleneznetek?

Figyelt kérdés
Arrol van szo, hogy szeretnem megcsinaltatni a fogaim. (1 ev, addig probalok minel tobbet sporolni, hogy ne kelljen annyi hitelt felvennem). Regebben volt fogszabalyzom, de akkor meg gyerekcipoben jart ez az egesz, es nagyon belevalaszottunk az orvosba is. A fogzomancom torik, es a fogaim 60%ba benne van egy nagy csik (a fogszabalyzo levetelenel megtortek) ugy gondoltam, hogy hejakat tennek ra a fogaimra. Nem esztetikai okbol! Mert egyenesen allnak a fogaim, szimplan nem akarom, hogy ha beleharapnek egy almaba es ott maradna valamelyik. Nem olcso, viszont stabil munkahelyem van, jo fizetessel. Ha otthon veleten feljonne a szo allandoan uvolt velem, hogy csak szorom a penzt, sose ertekelek semmit. De hozzateszem EN fizetem nem o. Miert zavarja? Nem lakunk egyutt se.
2019. okt. 2. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
8-as vagyok. Nem, nekem porcelán koronákat kellett felrakni alul, felül.
2019. okt. 2. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Dehogy ellenezném! Még ha mondjuk én is kéne fizessem szülőként, maximum annyit kérnék, hogy nézesd meg egy orvossal a dolgot úgy, hogy ott vagyok veled bent.

Ha meg nem csak racionálisan gondolom végig, még rá is akarnálak venni hogy csináltasd meg, mivel pontosan tudom, milyen ha rossz az ember fogazata, és milyen kínokkal tud járni.

2019. okt. 2. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

A héjak felrakásához kicsit roncsolni kell a fogzománcot, amivel nálad semmi baj!

Az enyémek is megrepedtek a fogszabályzó után, hajszálrepedés, nagyítótükörben telibevilágításnál látszik csak, 10 éve ilyenek, semmi bajuk.

Abszolút ellenzem, mintha kihúzatnád a csontfogaid, mert a műfog szebb és strapabíróbb.

Pl félévente fogfehérítést simán támogatnék.

Ha kérdezed anyukád véleményét, teljesen rendben, hogy elmondja, mit gondol, akkor is, ha nem ért egyet. Ha nem kérdezted, akkor le kéne állítani, rendes szülő leáll.

2019. okt. 3. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Mekkora fizetés számit mostanában jo fizetésnek?
2019. okt. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!