Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti, ha szulok lennetek ellenez...

Ti, ha szulok lennetek elleneznetek?

Figyelt kérdés
Arrol van szo, hogy szeretnem megcsinaltatni a fogaim. (1 ev, addig probalok minel tobbet sporolni, hogy ne kelljen annyi hitelt felvennem). Regebben volt fogszabalyzom, de akkor meg gyerekcipoben jart ez az egesz, es nagyon belevalaszottunk az orvosba is. A fogzomancom torik, es a fogaim 60%ba benne van egy nagy csik (a fogszabalyzo levetelenel megtortek) ugy gondoltam, hogy hejakat tennek ra a fogaimra. Nem esztetikai okbol! Mert egyenesen allnak a fogaim, szimplan nem akarom, hogy ha beleharapnek egy almaba es ott maradna valamelyik. Nem olcso, viszont stabil munkahelyem van, jo fizetessel. Ha otthon veleten feljonne a szo allandoan uvolt velem, hogy csak szorom a penzt, sose ertekelek semmit. De hozzateszem EN fizetem nem o. Miert zavarja? Nem lakunk egyutt se.
2019. okt. 2. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván nem zavarna és nem ellenezném. Mondjuk ilyen szülőnek tuti nem mesélnék soha semmilyen tervemről..
2019. okt. 2. 19:05
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem ellenezném! Inkabb besegitenék a fizetesbe,

Szülő vagyok !,

Ez nem pénzszóras !

2019. okt. 2. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Szülő vagyok.Nem ellenezném,sőt biztatnám,hogy rakassa rendbe a fogait.
2019. okt. 2. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Minek hozod ezt szóba egyáltalán? Majd ha kész, észreveszik, és egyszer végighallgatod a litániát.
2019. okt. 2. 19:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Mert arra neveltek, hogy legyunk egymassal oszintek, es probaljunk meg minel tobb mindent megbeszelni egymassal (mivel lassan mar csak egymasra szamithatunk)
2019. okt. 2. 19:49
 6/14 anonim válasza:
83%
Én úgy gondolom hogy csináltasd meg. Te ketesed meg az árát nem más. Megdolgozol érte. Meg minek dolgozzon az ember ha nem költ magára. Egyszer élünk. És ezt ki kell használni. Úgyhogy hajrá.
2019. okt. 2. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem ellenezném, sőt! Nem tudom, hogy hány éves vagy, nyilván attól is függ de vagy én fizetném vagy besegítenék anyagi lehetőségeimhez mérten.
2019. okt. 2. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy ellenezném! Akkor sem, ha csak esztétiai szempontból lenne fontos. Én is megcsináltattam, piszok drága volt, de nagyon meg tudja ám növelni az önbizalmat egy szép fogsor. Nem beszélve az ebből adódó egészségügyi problémák kiküszöböléséről. Csináltasd meg!
2019. okt. 2. 21:07
 9/14 A kérdező kommentje:
8-as te is hejakat csinaltattal?
2019. okt. 2. 21:10
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Én támogatnám. Erkölcsileg mindenképp, de ha megtehetném, akkor anyagilag is.
2019. okt. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!