Ti fizetnétek a teljes rezsi költséget ebben az esetben?
A helyzet a következő hogy mi a párommal a családi házunk udvarára építettünk magunknak egy külön álló házat.
Teljes egészében mi fizettük a rezsi költséget mi több azon felül támogattuk a szüleimet.
Édesapám viszont néhány hónapja elment....édesanyám pedig ide költöztette az újdonsült pasiját.
Nem tudom hogy ők anyagiakban hogy vannak, nem kérdeztem nem mondta és nem is érdekel.
Eddig természetesnek tartottam hogy segítem ennyivel a szüleimet de egy idegen férfi rezsi költségeit nem fogom fizetni.
Ha valaki esetleg hasonló cipőben jár (t)
Vagy ha valaki beleképzelné a helyzetembe magát kérem írja le erről a véleményét!
Teljesen nonszensz, hogy az új pasit is te tarsd el. Ha nem ad bele a rezsibe, nem dolgozik, nem segít, küldjétek el a házból. Ezt anyukádnak is meg kell értenie.
Én annyiból vagyok hasonló helyzetben, hogy a férjem anyja nálunk lakik (az én nevemen van a ház kizárólag) mert sztrokot kapott, mi gondozzuk, tartjuk el. Ez természetes. De a férjem idekoltoztette az öccsét is aki 22 éves, nem dolgozik, döglik egész nap, nekem kell rá főznöm és mosnom. SEMMIT nem csinál szo szerint. Ma jött el a napja, hogy kiraktam. Nem fog belőlem senki bohócot csinálni, te se hagyd. Segit az ember ahol tud, de mindennek van határa.
Nem fizetném a rezsijéz.
Ahogy pár hónappal az apám halála után azt sem engedtem volna hogy odaköltözzön.
Édesapám elhunyt!!
Köszönöm szépen a válaszokat!
A fickó dolgozik de engem nem érdekel én abból 5 ft-ot nem látok.
Lehet ellenségesnek tűnök de én mínuszba ő meg pluszba kerül.
Elvileg azért lakik itt mert anya fél egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!