Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám sehova nem enged, és...

Anyám sehova nem enged, és miatta kiközösítenek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2019. szept. 23. 15:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én csak a #10es válaszára reflektálnék: nem feltétlenül igaz, hogy akit 16 évesen dedósként kezelnek, azt később is. Anno amikor 16 voltam, engem is hasonló szigorban tartottak, 1-2x mehettrm talán szórakozni, aztán ahogy 18 lettem, mintha elvágták volna a szigort, oda mehettem és akkor, amikor akartam. 17 éves és 11 hónaposan még dedós voltam, 18 évesen meg már felnőtt nő. Fene se érti a szülőket😀

Tudom, ez nem segít a kérdezőnek, csak eszembe jutott ez a sztori, pedig nem tegnap volt.

2019. szept. 26. 09:16
 22/24 anonim ***** válasza:
Tegyél rá és menj. 45 éves családapaként írom, 14 és 16 éves gyerekekkel.
2019. szept. 28. 11:23
 23/24 anonim válasza:

Nem akarom ismételni az előttem lévőket, de ha megpróbálod ezt szüleiddelnmegbeszélni, abból valóban jó is kisülhet. De barátaidnál is bepróbálkozhatsz azzal, hogy menjetek máskor máshova. Ajánlasz nekik valami programot és esetleg megtetszik nekik, eljönnek és máris nem vagy kiközösítve.

Én ezt látom még lehetőségnek.

2019. szept. 28. 12:32
 24/24 anonim ***** válasza:
22es és befogadod meg eltartod a kérdezőt ha az anyjáék a tipped miatt csak a szükséges minimumot fogják neki megadni? Mert annyi az eltartási kötelezettség, nem kell minőségi étel, márkás ruha, internet telefon stb...
2019. szept. 30. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!