Hogyan hitessem el otthon, hogy a barátnőm csak egy barát? 16l
Egy kolis lány vagyok, egy hónap múlva töltöm a tizenhetet, és egy ideje együtt vagyok egy évfolyamtársammal, aki szintén lány.
És van egy olyan nagy baj, hogy anyám bár nem vallásos meg semmi ilyesmi, de eléggé homofób, ráadásul egy ideje sejti, hogy nem vagyok hetero. Most pedig gyanakszik, hogy van valakim, de furának tartja, hogy olyan sokat vagyok a barátnőmmel.
Nem szeretném neki elmondani, hogy mi van, mivel lehet még nem olyan komoly, viszont sejti. Tuti nagyon kiakadna.
Szerintetek mit csináljak, hogy ne jöjjön rá arra, hogy barátnőm van? 16l
A szülők hamarabb tudják, mint gondolnátok.
Ha esélyes, hogy eltilt tőle, akkor ne mondd ki, mesélj fiúkról, esetleg szerezz kamu barátot. De ha nem ilyen súlyos, mondd el, jobb/könnyebb lesz mindenkinek.
Van egy jó barátnőm, akiről már az egész baráti társaság tudta, hogy leszbikus, de még az ismerősök, családtagok is, egyedül csak az anyjának nem merte elmondani, mert eléggé homófób és félt a reakciójától. De valahogy mégis elmondta neki, az elején
persze nagyon kiakadt az anyja, felküldte a szobájába és pár napig nem is szólt hozzá meg ilyenek, de aztán elfogadta nagynehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!