Ti bemennetek a korhazba?
Figyelt kérdés
Anyukammal eleg csunyan osszevesztunk. Nagyon ontorvenyu, egyaltalan nem ad igazat a masiknak (megha igaza is van), nem ismeri be a hibait. 1 hete vesztunk ossze, semmit nem beszeltunk azota. Az elejen mindig koszontem neki, visszakoszont. 2 napja hazaert a munkabol (latta, hogy mindketten otthon vagyunk, de csak a tesomnak koszont) nem koszontem neki en sem. Majd masnap is megfigyeltem, hogy ha en nem koszonok, koszon e.. es nem. Persze teljesen gyerekes vagyok en is, de miert varja el, hogy mindig csak en lepjek? Jovoheten mutik,(kisebb rutin) ha ilyen marad a kapcsolatunk is bemenjek meglatogatni? Annyira megbantott ezzel a viselkedesevel.2019. szept. 20. 08:36
2/8 anonim válasza:
Persze menj be!Hiszen az édesanyád.Akármi is történt köztetek, tedd félre a sérelmedet.Jó almalom lehet a békülésre és a megbocsájtásra.
3/8 anonim válasza:
Menj be, a makacsságod/makacsságotok nem lehet fontosabb ilyen helyzetben szerintem.
Ezzel lehet hogy a feszültség is enyhülne köztetek, vagy el is múlna.
Max ha egész végig bunkózik (az elején úgyis fog szerintem) és nem lehet vele 2 szót normálisan váltani akkor másnap nem mész
4/8 anonim válasza:
Az apukám is pont ilyen, hasonló cipőben járok. De éna helyedben mindenképp bemennék a kórházba látogatni. Vannak dolgok, amin nem érdemes veszekedni. Bocsánatot kérni valakitől vagy igazat adni valakinek nem azt jelenti, hogy a másiknak tuti igaza van. Csak azt, hogy én mennyire szeretem azt a másikat. Te is megbántódtál, anyukád is megbántódott. Sztem kérj bocsánatot. Nem azért mert neki tuti igaza van. Csak azért mert szereted. Egy anyukád van. Most még tudtuk beszélni. el fog érkezni az az idő, amikor már akkor sem fogsz tudni vele beszélni, ha akarnál. Én már nem tudok anyukámmal beszélgetni :( Maximum csak virágot viszek neki a temetőbe.
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen menj be! Mindenhol vannak viták, és mégiscsak az édesanyád. Lehet ezzel ki is békültök.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat :) bemegyek hozza, hatha javul majd valamit a helyzet :)
2019. szept. 20. 09:43
7/8 anonim válasza:
Sosem volt szoros kapcsolatom anyámmal, de tudom egyszer kórházba kellett menjen egy kisebb műtét miatt s maradni pár napig. Mi pedig a kishúgommal egyedül maradtunk otthon és csináltunk neki főtt virslit :D és megelepetés gyanánt kézenfogtuk egymást s meglátogattuk. Évek múltak el de még mindig felemlegeti, hogy mennyire jól esett neki hogy elmentünk és hogy gondoskodni próbáltunk róla.
8/8 anonim válasza:
Persze hogy nem. Hogy veszi így észre magát? 30 év múlva is ezt a tendenciát akarod köztetek, ahol el vagy nyomva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!