Hova dughatnám a telefonom anyám férje elől?
Anyám új férje folyamatosan szekál, hatalmaskodik, elveszi a telefonomat hetekre ha nem tetszik neki valami. Ha megemlítem neki, hogy ehhez nincs joga, akkor megint elveszi..de a saját gyerekével kivételez, elkényezteti..a lényeg: az unokatestvéremtől kaptam egy "dugi-telefont", amit titokban tudnék használni, ha az eredetit elvennék tőlem. Ti hova dugnátok el? (Saját szobám van, de anyám férje persze gátlástalanul bejön, belenyúl a dolgaimba minden ok nélkül. Kéne egy jó rejtekhely. (Anyámra ilyen téren nem számíthatok, mert mindenben neki ad igazat))
ált.isk.lány
A tamponos doboz kicsi, de betét csomagjába belefér. Ott pasi biztos nem fog kotorászni.
Neten kereshetsz tippeket, hogy naplót hova lehet rejteni. Találsz jó tippeket, pl. fiók tetejére ragasztani egy tasakot és abba betenni. Ha kihúzod a fiókot, akkor nem látszik, csak ha kézzel kitapogatod.
Amikor elveszi a mobilod, akkor zaklasd öt percenként anyádat, hogy adja oda az övét, mert pl. osztálytársadtól kéne egy lecke, stb.
Én is egy kivágott könyvet ajánlok, vagy tornazsákot.
Ti meg miért bántjátok a kérdezőt??!
A fehérnemüid alá.Remélem nem annyira gátlástalan,hogy ott is turkáljon.De anyukád miért nézi el mindezt?
Ha az én lányommal csinálná eddig otthagytam volna.
Ha nem tud a telefonról, akkor annyira nem áll rosszul a szénád :)
Egy ismerősöm a számológép tokjába tette a telefont - ha szeret random rádnyitni, akkor azt hiheti, hogy csak a matekleckédhez használod a számológépet. Hagyd elől a matekfüzetet és könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!