Tudom a fiamról, hogy meleg. Mit mondjak neki?
16éves a párja 22éves és 4hónapja kiment külföldre dolgozni.
A gyerekem azota sír.
Kb 1éve jöttem rá, de kitudja miota tart ez köztük.
Nem zavar de nem szivesen beszélnék erről vele, de ez, hogy sír minden este(képekez nézzve).
Ezt nem birom.
Persze kérdeztem mi a baj válasz anya menj már ki hagyj békén stb.
Mi legyen?
Amugy ki megy hozzá őszi szünetben, bizok benne, hogy haza is jön.
Ha az én kölyköm lenne, péntek délután ha hazajött az iskolából a vállára csapnék, és azt mondanám hogy pakolj fiam, kint áll az autó, menjünk látogassuk meg a barátodat.
Én egy percet sem lennék hajlandó azon tipródni hogy ha elmegy hazajön-e, inkább elvinném én magam. Azt sem jó nézni ahogy szenved, ha magad viszed el szerencsés esetben ez is megoldódik. A ti kapcsolatotokat is megerősíti, egyértelmű lesz neki hogy bízhat benned és számíthat rád. Én biztos ezt tenném.
Zárójelben: a 22 éves srác négy hónapja aligha él odakint szerzetesi életet, de ezt most úgyis hiába mondod a saját csemetédnek. Hagy lássa a saját szemével, ezzel szintén egyszerre megoldódik a párja utáni epekedés és az a rizikó hogy egyszer csak magától kel útra és kimegy hozzá.
Szóval szerintem vidd el te, én biztos ezt tenném.
Kommunikáció nulla. 17 éve kellett volna kezdeni, amit most akarsz.
És még most se tudod, mi az, és hogyan.
Szomorú... ://
Mond neki határozottan, hogy neked beszélhet, szereted, mindenben segíted, a társa akarsz lenni.
Kivettem szabit, elmegyek vele.
Termeszetesen ellenezte, de jobb igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!