Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudom a fiamról, hogy meleg....

Tudom a fiamról, hogy meleg. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

16éves a párja 22éves és 4hónapja kiment külföldre dolgozni.

A gyerekem azota sír.

Kb 1éve jöttem rá, de kitudja miota tart ez köztük.

Nem zavar de nem szivesen beszélnék erről vele, de ez, hogy sír minden este(képekez nézzve).

Ezt nem birom.

Persze kérdeztem mi a baj válasz anya menj már ki hagyj békén stb.

Mi legyen?

Amugy ki megy hozzá őszi szünetben, bizok benne, hogy haza is jön.

2019. szept. 17. 20:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
5%
Ráerőltetni nem kell magad, ha nem akarja. Akkor már eszexerint elmondtad, hogy ha beszélgetni akar te ott állsz mellette. De ha ő most magányra vágyik, magányt akar, akkor most te csak idegesíted; tehát az lesz a legjobb, ha most békénhagyod, és akkor majd ő jelentkezni fog nálad max.
2019. szept. 17. 23:21
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Ha az én kölyköm lenne, péntek délután ha hazajött az iskolából a vállára csapnék, és azt mondanám hogy pakolj fiam, kint áll az autó, menjünk látogassuk meg a barátodat.

Én egy percet sem lennék hajlandó azon tipródni hogy ha elmegy hazajön-e, inkább elvinném én magam. Azt sem jó nézni ahogy szenved, ha magad viszed el szerencsés esetben ez is megoldódik. A ti kapcsolatotokat is megerősíti, egyértelmű lesz neki hogy bízhat benned és számíthat rád. Én biztos ezt tenném.

Zárójelben: a 22 éves srác négy hónapja aligha él odakint szerzetesi életet, de ezt most úgyis hiába mondod a saját csemetédnek. Hagy lássa a saját szemével, ezzel szintén egyszerre megoldódik a párja utáni epekedés és az a rizikó hogy egyszer csak magától kel útra és kimegy hozzá.

Szóval szerintem vidd el te, én biztos ezt tenném.

2019. szept. 17. 23:22
 13/28 anonim ***** válasza:
84%
Mond el neki tudod,hogy meleg és beszéljétek meg.És ahogy az utolsó irta,vidd el,hogy látogassa meg a szerelmét.Aztán meglátjátok hogyan tovább.
2019. szept. 18. 07:01
 14/28 anonim ***** válasza:
22%

Kommunikáció nulla. 17 éve kellett volna kezdeni, amit most akarsz.

És még most se tudod, mi az, és hogyan.

Szomorú... ://

Mond neki határozottan, hogy neked beszélhet, szereted, mindenben segíted, a társa akarsz lenni.

2019. szept. 18. 08:49
 15/28 -remete- ***** válasza:
100%
12es tamogatom az ötletet. Én is ezt tenném valszeg meglepődne de ez a legjobb megoldás plusz a kocsiban lehet beszélgetni erről arról.
2019. szept. 18. 10:28
 16/28 A kérdező kommentje:

Kivettem szabit, elmegyek vele.

Termeszetesen ellenezte, de jobb igy.

2019. szept. 18. 10:40
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Majd mesélj, hogy alakult a dolog, kíváncsian várjuk!
2019. szept. 18. 12:52
 18/28 anonim ***** válasza:
27%
Tök mindegy meleg e vagy sem 16 évesen nem engedném ki egy 22 éveshez úgy hogy lehet haza sem jön. 18 éves koráig te vagy érte a felelős. Döntsd el a farok csóvalja e ankutyát vsgy fordítva. Sír sír majd elmúlik. Ha máaiknak nem volt ilyan fontos hogy itt maradjon akkor ez úgyis halott kapcsolat. Azt mondja menj ki? És ha azt momdja ugorj ki az ablakon azt is.megteszed? Nem arról kell vele neszelgetned hogy meleg vagy sem. Hanem arról hogy sír és arról milyen egy párkapcsolat mert abban még nincs tapasztalata. Meg arról hogy te tamogatod és szereted. Lehet nem jön vissza? Es akkor érettségi ennyi? Ne viccelj már. Félsz tőle vagy miért csinálod ezt. Te is lehetsz határozott és nem mész ki hanem azt mondod hogy ezt meg kell beszelni ugyanis nem mehet sehova az emgedélyef nelkül pláne nem külföldre egyedül!
2019. szept. 18. 14:16
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
#12 vagyok, nagyon örülök hogy úgy gondolkodsz ahogy én, és megfogadtad az ötletemet. Feltétlenül írj majd hogy mi lett.
2019. szept. 18. 15:21
 20/28 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp mond el neki,hogy tudod. Jó utat és sok sikert.
2019. szept. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!