Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hagyjam, hogy észre vegye,...

Hagyjam, hogy észre vegye, vagy inkább ne? 17l

Figyelt kérdés

Venni akarok egy bizonyos fajta fehérneműt, de anyám szerintem ellenzi, legalábbis évekkel ezelőtt ez jött le. Mivel anya rakja be a mosást ezért feltűnne neki, hogy ott van, na meg a teregetéskor is. Viszont ha a koliba mosok magamra, akkor nem veszi figyelembe észre.

Nem tudom, hogy kiakadna-e, vagy sem, mert néha lehet vele normálisan beszélni, viszont ilyen jellegű dolgok soha nem jönnek szóba.

Szerintetek hagyjam, hogy észre vegye?17l

2019. szept. 15. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%
Nagy lány vagy már.Te döntöd el,hogy milyen fehérneműt hordasz.A lányom 15 évesen tangát viselt,eszembe se jutott,hogy rászóljak ezért.
2019. szept. 15. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Ugyan, kerem :) En kb 14-15 eves lehettem, amikor megvettem magamnak a tangat. A szuleim ugyanilyen konzervativak, mint a te anyukad. Nem jelentettem be neki, hogy mit vasaroltam, csak eszrevette amikor teregetett. A reakcioja egy fejingadozas es egy ejnye-bejnye volt :)

Nem kell tulbonyolitani, te hordod, nem anyukad.

2019. szept. 16. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!