Van egy lakatlan házunk, amit évek óta nem használunk, és a barátaimmal ott szeretnénk aludni de nem engedik. Mit tegyek?
"Nem futod le ezt a kört, és titokban csapsz ott bulit."
Aztán ha kiderül, mert kifog, viseled a követkeményeket.
Én sem engedném.
Nem engednék oda egy csomó 16 évest, hogy lerészegedjenek, aztán romhalmazt csináljanak a házamból, meg nem lenne szükségem arra, hogy éjjel kettőkor a rendőrség dörömbölésére keljek, hogy az áldott jó, korához képest érett, és társainál jóval felelősségtudóbb purgyém miatt kellett kivonulniuk a házamhoz, és rendet rakni. Aztán ugye viseljem a büntetést, mert jogilag még én felelek a hülyönc kölkömért.
Egyébként az sem árultad el, hogy te mennyi idős vagy!
Csak azt hangsúlyoztad ki, hogy a barátaid, akiket oda meghívnál, mind 16 éves!! És te???? Esetleg még annyi se??
"Van egy lakatlan házunk, "
Ahogy én a kisebbség lakáshelyzetét ismerem, lehet, hogy más nem lakatlan, hanem Lakatos! :-))
19-es!
Te miről beszélsz? Szó sem volt itt a kérdező etnikai hova tartozásáról, csupán a fiatalok szülői felügyelet nélküli bulizásáról.
Annyira hihetetlen, hogy pl. a nagyszülőktől örökölt házat nem adják el, hanem jelenleg nem lakják, lezárják... most mi bajod van? Mi ez a hangnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!