Miért akarnak mindenáron elkényeztetni a szüleim és elhalmozni mindennel, amit nem is akarok?
Múltkor is elrángattak a boltba és vettek egy csomó ruhát,amire nincs is szükségem,mert nekem jó lett volna a régi.Elvittek cipőboltba és kaptam egy cipőt,persze nem is azt kaptam meg,ami nekem tetszett,hanem ami nekik.Igazából ők kényszerítik rám az akaratukat,ők akarják megmondani milyen ruhába járjak.
Meg most mentem egyetemre,szóval jól jött egy laptop.Nekem elég lett volna valami olcsó,használt leptop.De nem,a szüleim szerint nem jó a használt és mindenáron valami nagyon drága laptopot kell venni 180 felett.De minek??Én nem szoktam játszani rajt,kizárólag netezésre meg excel tábla töltögetésre használnám,ahhoz meg teljesen felesleges egy csúcstechnológiás vadiúj laptop.
Meg intéztek mobilnetet is a telefonomra,amire megint semmi szükségem.Amióta van,egyetlen egyszer nem használtam,mivel van ingyen wifi is.Ez is teljesen felesleges,csak a pénzt viszi.
Persze amire tényleg szükségem lenne,pl egy erőemelő térdgumira vagy 5 kiló fehérjeporra,azt viszont nem kapom meg.Szóval igazából nem is mondhatom,hogy elkényeztetnek,inkább rám erőltetik az akaratukat meg azt a látszatot akarják kelteni,hogy én valami menő gyerek lennék.Pedig amúgy egy prolinak tartom magam,engem nem érdekel a divat,én még mindig a 6 éves szakadt cipőmbe járok,meg általános iskola 6.osztály óta ugyan azt a hátizsákot hordom,már évek óta ugyan azokat a ruhákat hordom,olyat is ami lyukas vag kezd rongyosodni.
De ha már mindenáron pénzt akarnak költeni,akkor azt lehetne értelmesebb dolgokra is.
Pl.hogy jöjjek taxival amikor van bérletem.De akkor rakott krumpli a vacsora,amiben nincsen semmi tápanyag,kajára már sajnálják pénz,csak minden drága szar ruhákra nem
Most is vettek valami hülyeséget amit soha nem fogok használni.
160-170 kilós guggolásoknál már nagy szükség lenne arra a térdgumira.Főleg hogy mindkét térdem lesérült már 1x és fáj is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!