Kinevet az Anyám amiatt amiket altatás után mondtam?
Figyelt kérdés
Komolyabb műtétem volt, szerencsére megoldották az orvosok. Az altatás után állítólag olyanokat mondtam, hogy elmegyek venni holnap egy Teslát, jöjjenek el velem, meg hogy el fogom hívni randira a nővérkét, meg azt hogy voltam tegnap Pesten moziban azon a horrorfilmen és érdemes megnézni.
Anyám állandóan felemlegeti viccelődve ezeket. Minek kell szóbahozni ilyesmit egyáltalán? Például mondta hogy a kontrollra jobb lesz ha viszünk virágot a nővérkének, ha el akarnám hívni arra a randira. Persze ennek nincs esélye, ő kb 35 éves lehet, én meg 18 leszek jövő hónapban. Nem értem miért kell ezzel csúfolni, nagyon rosszul esik, tök kellemetlen. Főleg amikor mások előtt mondja hogy “nézd, ott az autód” ha elmegy egy Tesla.
Erre én is "ugrok" , a szüleim szerettek ironizálni a káromra, és azt hitték k...va viccesek. Én leállítanám a helyedben anyudat, bár lehet, nem lennék kulturált.
2019. szept. 9. 14:39
12/17 anonim válasza:
Itt mindenki ilyen mimóza lelkű? Szerintem vicces. De biztos, csak primitív vagyok. (persze, ha szólsz, hogy neked ez kínos és tovább viccelődnek az nem szép dolog, de ha még nem szóltál, nem tudom mit kell kiakadni. Semmi szégyellni való nincs benne. Szerintem egy vicces történet).
2019. szept. 9. 17:42
13/17 anonim válasza:
A lényeg pont az lenne, hogy ha NEKI ez kínos, akkor NE mondogassa az anyja. És itt jön be, hogy aki ennek ellenére is ezt csinálja, az bunkó. (Mert ha rosszul érzi magát tőle a gyereke, akkor nem kell rajta viccelődni, más lelki baján ugye nem szórakozunk.)
2019. szept. 9. 20:02
14/17 anonim válasza:
Csak poénkodik, nem gondolnám, hogy rosszat akarna neked. De ha nagyon zavar, akkor beszélj vele.
2019. szept. 9. 23:22
15/17 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki. Ő viccesnek gondolta, de nem fogja mondani többet. A nővérkének szerinte meg vigyünk virágot mert többször megfogtam a kezét és megsimogattam a kézfejét és ezért a modortalanságért, zaklatásért illik bocsánatot kérni.
2019. szept. 10. 09:24
16/17 anonim válasza:
A nővér nem tart modortalannak, meg tolakodónak, ő pontosan tudja, biológiailag mi történik altatás során és utána is az agyban. A nővér tudja, mivel gyakran előfordul vele, hogy a beteg altatás utáni ébredezéskor még nem teljesen akaratlagosan beszél /cselekszik.
Valószínűleg már nem is emlékszik rá, ugyanis naponta több beteget lát el, altatás utániakat is. Nem kell kompenzálni, csak anyukád csinál ebből ekkora dolgot.
2019. szept. 10. 23:13
17/17 anonim válasza:
Én fizetni akartam a beteghordónak amiért életben maradtam..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!