Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám azt akarja, hogy mutassa...

Anyám azt akarja, hogy mutassam be a "barátom", viszont ezzel van egy kis baj. Mi legyen? 16l

Figyelt kérdés

Szóval anya leszbikusnak hitt eddig, hangsúlyozom, hitt! Viszont megismertem egy srácot, semmi extra, csak barát barátok vagyunk, anya meg ezt nem hiszi el, és azt hiszi járunk. Emiatt persze azt akarja, hogy mutassam be, de ez nagyon gáz lenne. A srácot nem kérem meg, hogy játsza el neki, hogy mi járunk, kínos lenne, viszont ha azzal jövök, hogy ő csak egy barát, akkor anyám nem hiszi el, és a srác előtt is azzal jön, hogy ne tagadjuk le, hogy együtt vagyunk.

Egyáltalán, hogy állítsam le anyát a témáról? Így azt hiszi, hogy szégyenlem őt, és azért nem akarom bemutatni a fiút, akivel szerinte járok... De nem ertem, minek kéne bemutatni egy egyszerű kolis havert...

Mit tegyek?

2019. szept. 5. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Hát pedig azt a tudtára kéne adnod, hogy csak barátok vagytok. Mi az, hogy nem hiszi el? Szerintem itt anyuddal van a gond.
2019. szept. 5. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Az is teljesen normális lenne, ha jársz vele és akkor sem mutatod be. Nem anyukád barátja akar lenni, hanem a tied.

Másrészt, lehet, hogy anyukád aggódik, hogy nincs "rendes" párkapcsolatod. Lehetsz 16-20 éves, ebben a korban még ezzel nincs semmi probléma (amúgy később sem - nem mindenki akarj párosan élni az életét).

2019. szept. 5. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Ez túlzás.

Miért hitt egyáltalán leszbikusnak? 16 éves vagy, bőven ráérnél még fiúzni is, vagy szerinte elkéstél?

Honnan tud egyáltalán a srácról?

2019. szept. 5. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Magánélet. Semmi köze hozzá
2019. szept. 5. 22:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd be és kész. Barát, ennyi, majd anyukád is meglátja. Az meg ráér, hogy párod legyen. Csak nem okozna neki gondot, ha fiú párod lenne egyszer.
2019. szept. 5. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Hat, anyád kissé nem normális.
2019. szept. 5. 23:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Még ha olyan barát lenne, akkor sem lenne kötelező a kapcsolat elején bemutatni a szüleidnek, hát még így. Viszont az édesanyák nagyok kíváncsiak tudnak lenni ilyen téren (is), de ez valamilyen szinten érthető. Ha vigasztal, ennyi idősen nekem is volt olyan fiú barátom, akinél félreértették, hogy mi van köztünk, én meg hiába mondtam, hogy nem járunk... aztán úgy alakult, hogy valahol ők is ott voltak, ahol ez a srác is és akkor bemutattam őket egymásnak. Így legalább nem volt kínos vagy erőltetett a helyzet. Lehet, hogy nálad is lesz ilyen alkalom (kirándulás stb.) és akkor te sem égsz, de anyukád kíváncsisága is kielégül.
2019. szept. 5. 23:09
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

A lányom most 14 éves,de eszembe nem jutna azon agyalni,hogy leszbi,mert eddig nem hozott haza fiút. Sőt,inkább örülnék neki. Kérdés,hogy a srácnak ezt elmondtad-e,ês ő hogy áll a dolgokhoz. Mert ugye itt anyád előtt ő lenne porondon.

Én nem mutatnám be,ha nem érezném úgy. Megmondanám,hogy lesz még nagyon sok alkalma megismerni az udvarlókat,de ez nem az a kategória.

2019. szept. 5. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Hülyeségre nincs orvosság, szóval hagynám a pichába...
2019. szept. 6. 01:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mutsd be neki,már csak azért is,hogy békén hagyjon,és magyarázzátok el neki,hogy nem jártok csak barátok vagytok.

Még 16 éves vagy,honnan veszi ezt a leszbi dolgot?

2019. szept. 6. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!