Mindenen megsértődik és mindenbe beleszól anyukám ha meg megmondom neki megsértödik. Mit csináljak nem veszi észre magát?
Van egy másfél éves kislányom nagyon szereti, de engem folyton oktat .
Ha vizet adok neki miért nem teát kap.Ha meglátja,hogy teát iszik miért nem kakót kap .Ha leviszem ne vigyem mert szerinte esni fog .Ha meleg van ne vigyem mert meleg van .Multkor is levitem este 7 kor szerinte tegyek kalapot a fejébe mert tűz a nap pedig már lement a nap.Sima kérdésel kivancsiskodik es mikor elmondom akkor beleköt mondtam neki hogy nem kérek tanácsot erre megsértődőt .
-Miért teszed rá a sapkát melege lesz?!
-Mert rá akarom tenni.
-Miért nem teát kap?
-Mert most azt akarok neki adni.
-Miért nem kakaót kap?
-Mert most azt akarok neki adni.
Punktum.
Ha hagyod, hogy a fejedre nőjön, soha nem fog békét hagyni nektek.
Azt a havi egy-két alkalmat kibírod szerintem.
Ha együtt laknátok akkor tényleg zavaró lenne.
Szerintem nem akar rosszat, csak próbál oktatni, fontos lenni. Ne vedd annyira magadra.
10-es: akkor neked nem volt minden lében kanál szülőd... Én már csak tudom, hogy van, akivel szemben, tök mindegy, mennyire csomagolod a szart arany papírba, ergo, mennyire építő jellegű a kritika, akkor is vádaskodni fog meg ordibálni, mint egy eszement.
Na, épp ezért fogom távol tartani a gyerekemet anyámtól! Meg nekem se hiányoznának azok az ugatások, amiket hol velem, hol apámmal, hol megboldogult nagyapámmal levágott.
Én biztos mondanám, hogy ha bejelentené a vizitet, hogy "Jól van anya, de innentől egy feltétellel lépheted a küszöbömet: ha nem egzecíroztatsz. Amint elkezded, onnantól nincs maradásod. Érthető voltam?".
Ilyenhez nem szívesen folyamodok én sem, de sajnos, van, aki csak ebből ért, vagy még durvábból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!