Mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés
A testveremmel maskepp bannak mint velem ot most vettek fel az egyetemre plusz neki voltak betegsegei edesanyam megismondta hogy maskepp banik vele mint velem meg masik tesommal.Most vegeztem az iskolaba fogok majd tanulni egy szakmat es dolgozni de kb semmi segitseget nem tudnak nekem adni hogy mihez kezdjek mi a jo csak hogy majd lesz valami.Tegnap eleg szar kedvem volt zenet hallgattam erre bejon tesom hogy mit hallgatom en a zenet erre elekezdett veszekedni es en is. utana csunyan beszelt velem mint batyja nekem ez megalazo hogy lekezel a hugom igy hat visszaszoltam.Edesapam erre nekem tamadt kitepte az ajtomat plusz lekopott es nekem jott nekem meg betelt a bohar es en is nekimentem kb 5 masodperc volt.tudom hogy nem szep dolog es jogy tiszteletlen voltam de tenyleg en lennek a durva es a szemtelen?

2019. szept. 1. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Azt hogy ez egy ezerszer hallottt, ostoba hiszti😪😴
2019. szept. 1. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Azt,hogy ez nagyon gáz.
2019. szept. 1. 09:42
 3/3 Argloss ***** válasza:
29%

Este nem illik hangosan zenét hallgatni, mert mások valószínűleg aludni akarnak ilyenkor. Használj fej/fülhallgatót.

Lehetőség szerint soha nem alacsonyodunk le a másik szintjére. A véleményedet mindig határozottan és kulturáltan nyilvánítsd ki. Ordítozásnak, veszekedésnek értelme nincsen, csak olyan érzelmi állapotba kerültök tőle, hogy nem fogjátok tudni értelmesen megoldani a problémát.

Ha valaki rátámad valakire azt annak tudatában teszi, hogy az élete a tét. Ettől függetlenül azt a személyt aki eltart nem célszerű bántani ameddig nem tudsz tőle függetlenül élni.

Jelen helyzetben a túlélési stratégia, hogy alkalmazkodsz a helyzethez és közben azon dolgozol, hogy képes legyél elhagyni ezt a környezetet, szükség esetén teljes kapcsolatmegszakítással.

2019. szept. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!