Az normális hogy valaki 23 évesen nem meri azt mondani a szüleinek, hogy egy buli után a barátjánál akar aludni?
Figyelt kérdés
1 hónapja vanank együtt a sráccal.
szégyenli a témát mert, hogy leri.bancozzák otthon és konfliktus lesz belőle és utána rossz lesz a légkör otthon
2019. aug. 31. 09:11
12/17 anonim válasza:
Én is ilyen családban nőttem fel. Szóval, amikor ugyanezt mondta a 17 éves lányom, csak myeltem egyet, míg bólintottam.
"Cserébe" maradt azóta is a normális, őszinte kapcsolatunk.
60f
13/17 anonim válasza:
23 éves korában már nem tartozik a Szüleire. Ha egyéjszakás kalandja lenne, azt sem lenne köteles az orrukra kötni.
14/17 anonim válasza:
23 évesen meg is érdemli, ha érettségi után nem volt képes rájuk csapni az ajtót. Ilyen gyöpös agyú barmokkal szemben nincs más mód.
15/17 anonim válasza:
Épp enyi idős voltam és engem a nagyszüleim neveltek. Telefonáltam, hogy ne megyek haza, mert a páromnál alszom, erre az volt a válasz: "Szégyelld magad!" És ez csak a jéghegy csúcsa volt..
16/17 anonim válasza:
Miféle család az olyan, ahol nem lehet őszintén beszélni? Sosem értettem...
De én elköltöznék, ha ennyire le lennék korlátozva, illetve ilyeneket gondolnának rólam!
Igen, felelősséget kell vállalni magunkért, a megélhetésért, de ez egyben szabadság is!
17/17 Savlekotő válasza:
Aki 23 évesen itt tart az 33 évesen is itt fog,leválás 17 éves kor kb.. Ma meg óriás csecsemősítenek 20 30 asokat aztán puffognak hogy a bébijük a nyakukon maradt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!