Mit csinaljak ha anyukam megigert valamit es nem tartja be?
Megbeszeltem vele hogy eladja a regi ruhaimat amik jo allapotuak (hogy legyen dgy kis penzem) , de turkaloban lettek vasarolva par 100ft-ert. Jofogason nem tudtam eladni. Ezert meg kertem anyukamat hogy adja el valakinek a ruhakat.
Mivel rengeteg olyan embert ismer akinek velem egyidos a lanya vagy fiatalabb ezert oda is tudta adni egy anyukanak, es mondta hogy a kislany nagyon orult nekik.
2 Nagy Bevasarlo szatyornyi (nem az a nylon anyag, hanem az a környezet védelmes vagy hogy hivjak:D)
Es tenyleg rengeteg ruha volt benne :farmerek, pulcsik, polok, sortok minden. Ezt adtuk nekik 5ezerert ami az anyukanak meg is felelt. Es hat arrol volt szo, hogy ez a penz az enyem lesz, hogy eltudjak menni a baratnoimmel venni egy ket dolgot, vagy enni - inni valamit valami helyen. Es ebbe apukam is beleegyezett mert latta hogy mennyire szeretnek menni es hogy mennyire szenvedtem meg a hirdeteseimmel is.
Erre anyukamnak az a nagyszerű otlete tamadt hogy ebbol a penzbol 2000ft-ot ad,de aztan mar lement 1000ft-ra mert nekem minek tobb. 🙄
Szerettem volna venni egy nagyon jol kinezo tolltartot, meg egy kozos polot a legjobb baratnommel. Na hat ugy latszik hogy errol lemondhatok.
Ilyenkor mit lehet tenni? :( amugy meg kamasz vagyok, szoval sajnos diakmunkat meg nem vallalhatok.
Ez nem csak azért gáz, mert megígérte, hanem azért is, mert a te cuccaid voltak!
Lehet, hogy hitelt törlesztetek, nem?
Amúgy öcséd magának veszi a buszjegyet?
Lehet úgy érzik, hogy több olyan dolgot megengednek neked, amit neki nem, ezért anyukád most akar szigorítani, hogy egyformán legyetek, de ezt akkor sem így kéne.
Facebook marketplace jó cucc, ott kell hirdetni.
Mellesleg hogy a csudába volt neked tiniként 2 óriási táskányi ruhád? Nekem felnőttként sincs, a gyerekemnek is kb egyet töltenek meg, de így is van vagy 12 nadrágja és 20 felsője, ami egészségtelenül sok egy kisgyereknek.
Nem lehet, hogy 5x annyi ruhát kérsz, mint öcséd?
Jól át kell gondolni, hogy egálban legye, amit rátok költenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!