Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak ha anyukam...

Mit csinaljak ha anyukam megigert valamit es nem tartja be?

Figyelt kérdés

Megbeszeltem vele hogy eladja a regi ruhaimat amik jo allapotuak (hogy legyen dgy kis penzem) , de turkaloban lettek vasarolva par 100ft-ert. Jofogason nem tudtam eladni. Ezert meg kertem anyukamat hogy adja el valakinek a ruhakat.

Mivel rengeteg olyan embert ismer akinek velem egyidos a lanya vagy fiatalabb ezert oda is tudta adni egy anyukanak, es mondta hogy a kislany nagyon orult nekik.

2 Nagy Bevasarlo szatyornyi (nem az a nylon anyag, hanem az a környezet védelmes vagy hogy hivjak:D)

Es tenyleg rengeteg ruha volt benne :farmerek, pulcsik, polok, sortok minden. Ezt adtuk nekik 5ezerert ami az anyukanak meg is felelt. Es hat arrol volt szo, hogy ez a penz az enyem lesz, hogy eltudjak menni a baratnoimmel venni egy ket dolgot, vagy enni - inni valamit valami helyen. Es ebbe apukam is beleegyezett mert latta hogy mennyire szeretnek menni es hogy mennyire szenvedtem meg a hirdeteseimmel is.

Erre anyukamnak az a nagyszerű otlete tamadt hogy ebbol a penzbol 2000ft-ot ad,de aztan mar lement 1000ft-ra mert nekem minek tobb. 🙄

Szerettem volna venni egy nagyon jol kinezo tolltartot, meg egy kozos polot a legjobb baratnommel. Na hat ugy latszik hogy errol lemondhatok.

Ilyenkor mit lehet tenni? :( amugy meg kamasz vagyok, szoval sajnos diakmunkat meg nem vallalhatok.

2019. aug. 30. 10:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
7%

Ez nem csak azért gáz, mert megígérte, hanem azért is, mert a te cuccaid voltak!

Lehet, hogy hitelt törlesztetek, nem?

Amúgy öcséd magának veszi a buszjegyet?

Lehet úgy érzik, hogy több olyan dolgot megengednek neked, amit neki nem, ezért anyukád most akar szigorítani, hogy egyformán legyetek, de ezt akkor sem így kéne.

Facebook marketplace jó cucc, ott kell hirdetni.

Mellesleg hogy a csudába volt neked tiniként 2 óriási táskányi ruhád? Nekem felnőttként sincs, a gyerekemnek is kb egyet töltenek meg, de így is van vagy 12 nadrágja és 20 felsője, ami egészségtelenül sok egy kisgyereknek.

Nem lehet, hogy 5x annyi ruhát kérsz, mint öcséd?

Jól át kell gondolni, hogy egálban legye, amit rátok költenek.

2019. aug. 30. 13:37
 22/31 A kérdező kommentje:
Kedves #21-es:) Azok a ruhak nyilvan valoan sok ev alatt (3-4)gyult ossze! Es a nagypulcsik eleg sok helyet foglalnak;)
2019. aug. 30. 14:10
 23/31 anonim ***** válasza:
Sajnállak kedves Kérdező! Ez ma történt? Ha apukád hazamegy a munkából mondd meg neki hogy mit csinált anyukád, de úgy hogy anyukád is hallja. Az öcséddel hogy bánnak? Neki milyen gyakran vesznek dolgokat? Ő hogy jár suliba? Elviszik vagy ő is buszozik? Ha buszozik, akkor neki is magának kell kifizetni a jegyet?
2019. aug. 30. 14:28
 24/31 A kérdező kommentje:
Az ocsem mindent megkap. Engem is es ot is elviszik a suliba, a buszjegy most a tolltarto megvasarlasahoz kell
2019. aug. 30. 14:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép édesanyádtól,hogy nem tartja be a szavát,ha megigérte. Miért lett a kétezerből csak ezer? Sajnos nem tehetsz mást,mint szépen kéred,hogy adjon még abból a pénzből.
2019. aug. 30. 15:19
 26/31 A kérdező kommentje:
Azert lett 2 ezerbol ezer mert a tolltarto egy ezresbe kerul.
2019. aug. 30. 15:21
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor megkapod a tolltartót?
2019. aug. 30. 15:52
 28/31 A kérdező kommentje:
Igen
2019. aug. 30. 16:13
 29/31 anonim válasza:
69%
Volt osztálytársnőm(mostmár háromszoros fiús anyuka) anyja pont ez a kategória mint a kérdezőé. Nah az o.társammal épp elkezdtük a tizedik osztályt, mikor az anyja bepasizott, és letojta a saját amúgy egyetlen gyerekét. Erre osztálytársam beállt esténként egy kocsmába pultosnak, és keresett pénzt, hogy gondoskodni tudjon saját magáról. a tesóm(fiú) három és fél évvel fiatalabb nálam, de több cucca van neki mint nekem. Az enyém sem kevés(fele öröklött, fele turis), de félévente szelektálva van a szekrény tartalma. Mondjuk én egy ruhát nem egy évig hordok, hanem több.
2019. aug. 30. 16:31
 30/31 anonim válasza:
100%
Szégyelheti magát az anyukad higy latta mennyi mindent megtettel es lenyulja a penzt en is anyuka vagyok de en ilyet soha nem tennek ezek utan biztos soha semmire se kernem meg nagy csalodas lenne ha megint megkerned es ugyan azt tenné en biztos szolnek neki hogy nem enben egyeztunk meg
2019. aug. 31. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!