Szülők! Hogyan fogadnátok, ha a gyermeketek párja más bőrszínű lenne, és nem is szólna róla?
Akkor tudnátok meg, amikor elviszi bemutatni hozzátok.
Illetve mennyivel lenne más a szituáció, ha nem külföldi lenne, hanem Magyarország nőtt volna fel, és az egyik szülő magyar lenne.
“Persze mindig az a szöveg, hogy ááá ő nem olyan. De.”
Akkor te vagy mindenkit ismersz, vagy valami isteni tehetség vagy, aki még az ismertség előtt meg tudja mondani, hogy ki milyen is pontosan. Le a kalappal tényleg, általánosításból doktorid lehetne.
Mivel nem vagyok rasszista, így semmit. Felnőtt ember, egy a lényeg, hogy ő jól érezze vele magát. Ha ő szereti, más nem számít!
Az én édesapám arab (és muszlim), anyával már 25+ éve házasok, ketten vagyunk tesók a nővéremmel és a büdös életben soha semmilyen probléma nem volt az eltérő kultúra és vallás miatt. Apa teljesen alkalmazkodott az itteni szokásokhoz, tiszteletben tartotta, hogy ez itt Európa. Ő alapjáraton sem volt túlságosan vallásos, egyedül a disznóhús mentes étkezést tartja, de nem korlátozott minket soha semmiben. Ő általa több vegyes házaspárt is megismertünk (ahol ugyanúgy a férj arab, a feleség magyar) és mindegyikük boldog házasságban él, egyikük (köztük az én édesanyám) sem cserélné le egyetlen "fehér" és/vagy magyar férfire..
De biztos jobb lenne egy fehér suttyó, aki nem tiszteli és pl bántalmazi a gyerekedet egy fekete (más kultúrájú) férfi helyett, aki viszont normálisan bánik vele.
Hálát adok az égnek, hogy az én családom nem ilyen gusztustalan rasszista emberekből áll, akik csípőből ítélkeznek és még azelőtt elítélik a másikat, mielőtt egyetlen rohadt szót is váltottak volna vele.
Bár őszintén érdekelne minek szül egyáltalán az olyan gyereket, aki feltételekhez köti a szeretetét és lazán kitagadja a saját vérét, ha az a saját nézetei szerint meri élni az életét. Kiragadni a tulajdon gyerekedet, csak mert nem olyan undorító rasszista, mint te....🤦🏽♀️🤦🏽♀️😅 Elképesztő, ez aztán színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!