Megtudtam, hogy drogozik a felnőtt /25 éves gyerekem/. Pervitint használ. Kezelésre nem akar menni. Hogyan tudnék neki segíteni?
Most nem azért Kérdező, de egyfelől Adolf is ezt használt, másfelől pont ott hívták utoljára Pervitinnek a meth-et. (metamfetamin hatóanyag)
Egyébként még mindig az igaz rá, hogy gyenge fizikai viszont erős pszichés függőség, szóval leginkább elhatározás kérdése abbahagyni.
3 drogos gyerek is van/volt a csaladban. Jelenleg is tart ez a rettenet.
Ha gondold irj nekem privat uzenetet. Leirhatom a tapasztalatainkat (eltereles, pszichiatria, addiktologia, rehab, utcan alvas stb.)
Addiktologus pszichiater tanacsa es kerese felenk az volt ismerve a drogos 20-onevest, hogy sajnos EGYETLEN JARHATO ut letezik: belekenyszeriteni a rehabba (kezeles vagy rehab), ugy hogy minden penzforrast, tamogatast, befogadast megszuntetsz. Szoval ki kell rakni a lakasodbol...(de irom ez hosszu rogos ut mindenki maga szivja meg, mert annyira segiteni akar).
Én pedig ultimátumot adnék neki, hogy vagy becipeli a seggét a rehabra, vagy eladod a lakást a feje fölül. Amilyen lakás árak vannak, simán eladhatod drágábban, mint ahogy megvetted, ezt nyugodtan hozzá is teheted.
A drogosokhoz sajnos ilyen csernusos getzizés kell, mert rájuk észérvekkel már nem lehet hatni.
Vagy tudsz, vagy nem, emberfüggő. :(
Valaki észhez térattól, ha elzárod a pénzcsapot és akkor elmegy Zacher bácsihoz vagy szétcuccolja az agyát.
Ez olyan, hogy valaki meghal a drogtól, valaki tök jókat fest-lsd:Matisse-, valaki tök jókat ír-lsd:Stephen King, aki mellette még piált is egy időben-. Ergo, kihozza belőle a zsenialitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!