Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nyertem 6 millió forintot,...

Ha nyertem 6 millió forintot, köteles vagyok a szülőmnek adni belőle akkor is, ha nem felhőtlen a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Már nem otthon élek, fenntartom magam, anyagilag több mint 10 éve önálló vagyok.

2019. aug. 26. 21:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%
Én nem vagyok rosszban a szüleimmel, de őszintén szólva eszembe se jut, hogy adjak nekik. Stabilan élnek, jut mindenre, saját ház stb... Minek? Inkább elkölteném a saját lakáshitelemre.
2019. aug. 27. 07:27
 22/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagy köteles. Ha rászorulnak, akkor erkölcsi kérdé, hogy adsz-e belőle nekik.

Önálló életet élő, felnőtt vagy. hogy mennyit keresel, mire költöd, mennyit nyersz, az kizárólag rád tartozik.

A többi a te belső, személyes döntésed.

2019. aug. 27. 13:39
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

"Egy tévés műveltségi vetélkedőn nyert összegről van szó!"

Az ritka, mint a fehér holló, tele lenne vele a bulvársajtó.

Kamukérdés.

De úgy is feltehetted volna, hogy fikció, de kíváncsi vagy az általános véleményre.

2019. aug. 27. 13:42
 24/26 anonim ***** válasza:
55%

23-as vagyok.

Szóval ezért kamu a kérdése és az állításod. Mert pontosan így lenne veled tele a bulvár, mint ezzel a fiúval.

[link]

2019. aug. 27. 13:44
 25/26 A kérdező kommentje:

23 szeretnéd, ha kamu lenne, mi? Vajon miért fáj neked, ha egy vadidegen fórumozó nyert, ráadásul nem kirabolt egy bankot, hanem egy műveltségi vetélkedőn kereste meg?

Köztévé, Szente Vajk műsora.

Nyertek ott sokan, sokkal többet is!

2019. aug. 27. 13:50
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy köteles. Te érzed adnod kell vagy sem.
2019. aug. 31. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!