Ha nyertem 6 millió forintot, köteles vagyok a szülőmnek
adni belőle akkor is, ha nem felhőtlen a kapcsolatunk?
SENKINEK nem vagy köteles adni. (Én nem is dumálnám ki senkinek.)
2019. aug. 26. 21:34
Nyugalom. Nemsokára itt a suli. Ha 10 eve önálló lennél nem kérdeznél ilyen baromságot. Gép kikapcs, irány szuszókálni. Álmodozni tovább.
2019. aug. 26. 21:50
13/26 A kérdező kommentje:
# 12 ez a megjegyzés rólad árul el sok mindent, például irigységet, rosszindulatot.
Egy tévés műveltségi vetélkedőn nyert összegről van szó!
És azt szerinted nem látta? vagy valaki mástól megtudhatja, leadhatják ismétlésnek az adást..
2019. aug. 26. 22:23
15/26 anonim válasza:
Az igazat nem kell bizonygatni kérdező, ameddig ezt nem tetted meg el is hittem a történetet.
2019. aug. 26. 22:25
Először is gratulálok a nyereményedhez. Nem ismerem a szüleidet, így véleményt nem tudom mondani, csak a saját anyámból kiindulni. 34 éves vagyok, anyum 61. A pénzzel nem bánik túl jól, ezért nem pénzt adnék neki. Viszont tudom, hogy haldoklik a mosógépe, a hűtő 1000 éves, már gyerekkoromban is megvolt. A tévéje kb 20 éves, de működik még, a telefonja is nyomógombos, bár az is igaz, hogy nem vágyik újra. Viszont a hatmillióból vennék neki egy új mosógépet, egy új hűtőt, és télire fát. Vagy beszállnék a jövőre tervezett tetőcserére, mert ha isten őrizz meghal, akkor úgyis én öröklöm a házat, mivel rajtam kívül nincs senkije. Szóval pénzt konkrétan nem adnék neki, de amiket felsoroltam megvenném.
2019. aug. 26. 22:26
Leírom újra akkor, ha már kitöröltetted...annak ellenére, hogy tanácsot adtam...
Egy irigykedő komment sincs, te vagy nagyra a nyereményeddel.
Annak függvényében adnék a helyedben pénzt, hogy mi az oka annak, hogy nem felhőtlen a kapcsolatunk, amihez azt gondolom, neked is közöd van.
*még mindig irigy vagyok én is :) *
Töröltesd ezt is légyszi 😊
2019. aug. 26. 22:27
18/26 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Őszintén gratulálok a nyereményedhez!
Teljesen érett és követendő gondolkozásra vall a 17-es válaszadó érvelése,abszolút támogatom!
Egyébként számomra megkérdőjelezhetetlen lenne a felé irányuló segítésem.
2019. aug. 26. 22:58
Normális gyerek adna belőle a szüleinek. Szégyellném, ha ilyen irigy, önző gyereket neveltem volna.
2019. aug. 26. 23:51
Fuh ez nagyon gáz. HA kamu azért, ha igaz azért.
Mi az a sérelem, ami miatt egy fityinget is sajnálsz tőle? Nem kell milliókat adni, nem kell tudnia arról, hogy mennyit nyertél.
2019. aug. 27. 00:30
Kapcsolódó kérdések: