Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nyertem 6 millió forintot,...

Ha nyertem 6 millió forintot, köteles vagyok a szülőmnek adni belőle akkor is, ha nem felhőtlen a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Már nem otthon élek, fenntartom magam, anyagilag több mint 10 éve önálló vagyok.

2019. aug. 26. 21:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
SENKINEK nem vagy köteles adni. (Én nem is dumálnám ki senkinek.)
2019. aug. 26. 21:34
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Nyugalom. Nemsokára itt a suli. Ha 10 eve önálló lennél nem kérdeznél ilyen baromságot. Gép kikapcs, irány szuszókálni. Álmodozni tovább.
2019. aug. 26. 21:50
 13/26 A kérdező kommentje:

# 12 ez a megjegyzés rólad árul el sok mindent, például irigységet, rosszindulatot.

Egy tévés műveltségi vetélkedőn nyert összegről van szó!

2019. aug. 26. 22:04
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
És azt szerinted nem látta? vagy valaki mástól megtudhatja, leadhatják ismétlésnek az adást..
2019. aug. 26. 22:23
 15/26 anonim válasza:
76%
Az igazat nem kell bizonygatni kérdező, ameddig ezt nem tetted meg el is hittem a történetet.
2019. aug. 26. 22:25
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Először is gratulálok a nyereményedhez. Nem ismerem a szüleidet, így véleményt nem tudom mondani, csak a saját anyámból kiindulni. 34 éves vagyok, anyum 61. A pénzzel nem bánik túl jól, ezért nem pénzt adnék neki. Viszont tudom, hogy haldoklik a mosógépe, a hűtő 1000 éves, már gyerekkoromban is megvolt. A tévéje kb 20 éves, de működik még, a telefonja is nyomógombos, bár az is igaz, hogy nem vágyik újra. Viszont a hatmillióból vennék neki egy új mosógépet, egy új hűtőt, és télire fát. Vagy beszállnék a jövőre tervezett tetőcserére, mert ha isten őrizz meghal, akkor úgyis én öröklöm a házat, mivel rajtam kívül nincs senkije. Szóval pénzt konkrétan nem adnék neki, de amiket felsoroltam megvenném.
2019. aug. 26. 22:26
 17/26 anonim ***** válasza:
59%

Leírom újra akkor, ha már kitöröltetted...annak ellenére, hogy tanácsot adtam...

Egy irigykedő komment sincs, te vagy nagyra a nyereményeddel.

Annak függvényében adnék a helyedben pénzt, hogy mi az oka annak, hogy nem felhőtlen a kapcsolatunk, amihez azt gondolom, neked is közöd van.

*még mindig irigy vagyok én is :) *

Töröltesd ezt is légyszi 😊

2019. aug. 26. 22:27
 18/26 anonim válasza:
35%

Kedves Kérdező!

Őszintén gratulálok a nyereményedhez!

Teljesen érett és követendő gondolkozásra vall a 17-es válaszadó érvelése,abszolút támogatom!

Egyébként számomra megkérdőjelezhetetlen lenne a felé irányuló segítésem.

2019. aug. 26. 22:58
 19/26 anonim ***** válasza:
28%
Normális gyerek adna belőle a szüleinek. Szégyellném, ha ilyen irigy, önző gyereket neveltem volna.
2019. aug. 26. 23:51
 20/26 anonim ***** válasza:
26%

Fuh ez nagyon gáz. HA kamu azért, ha igaz azért.

Mi az a sérelem, ami miatt egy fityinget is sajnálsz tőle? Nem kell milliókat adni, nem kell tudnia arról, hogy mennyit nyertél.

2019. aug. 27. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!