Csak az én szüleim ilyen engedékenyek? Pl. Megengedik, hogy a pasimnal aludjak, elmenjek bárhová Az osztálytársaimnak nem nagyon engedik 16 éves vagyok
Dtd1
Milyen élvezetért? Gyerekek még. Mindent nem lehet nekik amit felnőtteknek. A szexet nem tudom megtiltani, de nem kell nekik együtt aludni
Dtd1
Még mindig nem a szex a probléma, bár azt is korainak tartom, hanem, az együtt alvás. Amúgy te folyamatosan szexelsz vagy alszol a partnereddel? Nálunk a kapcsolat ennél több. Igaz, én nem 16 vagyok
Szóval 16 évesen már 1 év 4 hónapja pasid van... Tehát valamivel, hogy elmúlt 14,5 mikor összejöttél egy közel 18 évessel, akivel 8 hónap múlva lefeküdtél és ekkor még mindig nem volt 15,5 sem. Az igen.
Azért meg ne akarjuk már magyarázni, hogy tök rendben van, hogy 14-15 éves kislányok pasiznak, szexelnek és együtt alszanak. Agyam eldobom, hova süllyedünk tovább?? Már lassan az lesz az UFÓ, aki 13 évesen nem szexel agyba-főbe, meg nem pasizik! És nem vagyok idős, 26 vagyok, de ez nálam kiveri bőven a biztosítékot. Az én lányomnak ilyesmit biztosan nem fogok engedni, nem fogom a 4 fal között tartani, de nem is fog 14-15 éves fiúzni és szexelgetni, mert egyszerűen nem neki való.
Az én szüleim sem tartottak láncon, mehettem-jöhettem, nyilván tudniuk kellett kivel és hol vagyok, de eszembe nem jutott ennyi idősen a pasizás, hát még a szex.
A szüleid nem szimplán engedékenyek, hanem le se tojják mit csinál/t a 14-15-16 éves lányuk, aki még csak egy gyerek és akinek bizony határokat kéne szabni...
37!
Miért ne mondana el mindent? Azért mert nem alhat a fiujaval? Kapaszkodj: nem is akar. Ő is úgy gondolja, nincs rá szüksége. Szexelnek, nincs megtiltva. Jóval azelőtt higy sor került volna rá, ő maga jött oda, hiyg kérjünk időpontot az orvoshoz, szeretne vele fogamzásgátlásról beszélni.
Tudod attól, hogy egy szülő nem enged mindent, meg nem egy szemét állat, vagy hülye, aki csak a xart akarja a gyereknek.
Nem azt mondtam,hogy tegnap lettem 16 éves!
15 éves elmúltam amikor összejöttem vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!