Csak az én szüleim ilyen engedékenyek? Pl. Megengedik, hogy a pasimnal aludjak, elmenjek bárhová Az osztálytársaimnak nem nagyon engedik 16 éves vagyok
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 12:32
21/50 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve együtt vagyunk
2019. aug. 26. 15:11
22/50 anonim válasza:
Igen. És mióta alhattok együtt?
23/50 A kérdező kommentje:
Kb. 8 hónapja
2019. aug. 26. 15:25
24/50 anonim válasza:
Na pont erről van szó. Még te is alig ismerted a srácot, de ők simán elnézik hogy ott alszol meg dugsz vele. Ennyi idő után eszembe nem jutott volna senkivel szexelni. Szóval a szüleid letojják hogy egy szinte ismeretlennel dugsz. Igen nagyon jó fejek
25/50 A kérdező kommentje:
Ismeretlen?
1 éve és 4 hónapja járunk
2019. aug. 26. 15:30
26/50 anonim válasza:
Nem most. Hanem mikor elkezdtél vele "aludni". Nyilván dugni már előbb elkezdtetek
27/50 A kérdező kommentje:
Akkor is már együtt voltunk 8 hónapja
2019. aug. 26. 15:43
28/50 anonim válasza:
És ha nem aludhat ott akkor nem is fognak szexelni ugye?
Én is fogom engedni a lányom bizonyos feltételekkel. Most 13, még nem aktuális.
Engem is engedett anya, 16 évesen már szexeltem és nem lettem terhes.
A szüleid valószínűleg bíznak benned, ne cseszd el.
29/50 anonim válasza:
16 évesen nekem még eszembe se jutott a szex. Oké, a mai fiatalok korábban érnek, ezzel nincs is semmi baj. Nem kell nekik 18 éves korig várni a szexszel. De az együtt alvás a felnőttek kiváltsága kellene hogy legyen, legalabbis szerintem. A komoly kapcsolat, az együtt élés első lépése. 16 évesen minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!