19 voltam amikor elkoltoztem Angliaba. Elso par honap 3an egy szobaban, napi 50 elkuldott jelentkezes munkara. Angol tanulas. Aztan ev vegen ment a zseton anyamnak uj kocsira. Penzt en raktam ossze + batyam is adott kolcson ha jol emlekszem. Igen tartjuk a kapcsolatot. Gondolom nem orultek, 2x latni a fiad egy evben vagy napi 10x nem ugyanaz. De ez az en eletem, meghoztam egy dontest, amit ok elfogadtak.
2019. aug. 25. 09:24
2/16 anonim válasza:
Megkaptam a behívómat 18 évesen, aztán nem tisztelegtem a katonai rendésznek kimaradáson (nagy, szorító tömeg volt), utána a kéthavi hazautazás is ugrott.
Utána egyetem 300 km-re otthontól - hamar minden sokkal fontosabb lett, mint a hazautazás.
2019. aug. 25. 09:25
3/16 anonim válasza:
A baratomnak munkaba jaras miatt kellett ide koltozni mert ahol ok laknak onnan nem vittek. Az anyaek lazadnak mai napig de pont le szrjuk
2019. aug. 25. 09:37
4/16 anonim válasza:
Azért mentem ki, mert nem láttam jövőt abban ha itthon maradok, azelőtt 1 évet otthon voltam, nagyon nyügnek éreztem magam közöttük..muszáj volt valamit tenni
Dániába jöttem ki tanulni, 1. évben nagyon sokat támogattak, majd ami után találtam munkát saját magam tudtam eltartani
Tartjuk persze, hiányoznak nekem is, de mivel rengeteg sok frusztrációm van a szociális életemet illetően, ami valszeg a gyerekkorom miatt van, úgy érzem, jobb ha nem beszélek velük minden héten
2019. aug. 25. 09:48
5/16 anonim válasza:
Suli elvégzése után 60 km-rel messzebb kaptam munkát. Ez 16 éve volt. Az első két hónapban a munkahelyem biztosított szállást, majd albérlet, mára már saját ház + gyerekek. Amikor eljöttem, anyukám sírt, alig akart elengedni, de nem tartott vissza. Mindig jó volt a kapcsolatunk. Néha megyünk hozzájuk, 2-3 havonta. Többnyire ők jönnek , havi1-2, mert itt több a program a városban, és tágadabb a ház.
2019. aug. 25. 10:20
6/16 anonim válasza:
Felvettek egy külföldi egyetemre, és sikeresen kollégista lettem.
Nagyon örültek, de persze sajnálták is, hogy messze leszek tőlük. Nyáron diákmelóztam, most alkalmi munkáim vannak, valamint a szüleim is utalnak havonta pénzt.
Minden héten legalább egyszer beszélünk telefonon, és Karácsonyra haza is megyek.
20/L
2019. aug. 25. 10:22
7/16 anonim válasza:
Szerintem 20 éves az már ilyen szempontból nem fiatal, révén hogy 18 évesen általában megy az ember egyetemre másik varosba
2019. aug. 25. 10:48
8/16 anonim válasza:
Évvesztes vagyok, és csak érdekességként, a legtöbb gólya 19-20 év között volt.
20/L
2019. aug. 25. 11:12
9/16 anonim válasza:
Szüleim elváltak, anyámmal eltem, meg testvéremmel albérletben. Az akkori páromnak volt lakása, oda költöztem, 20 km-rel arrébb. Nem szólt bele anyám, szerintem őrült, hogy kirepültem. 2 évvel később megismertem a férjemet, elköltöztem 50 kmrel arrébb, neki is saját lakása volt, most vesszük majd a sajátot. Eladjuk a meglevőt, plusz hitel. Apám sehogy nem fogadta, szarik rám születésem óta. Anyám őrült, hogy felnőttem. Már akkor dolgoztam, mikor otthon laktam, ezért volt félretett pénzem, de nem sok. Tartjuk a kapcsolatot, sűrűn járunk haza.
2019. aug. 25. 11:12
10/16 anonim válasza:
8-as, nem, 18 eves a normál, 300-an voltunk a szakon, 99%-ban 18 évesek. De tök mindegy, hogy 18 vagy 19, ez nem számít fiatalnak költözés szempontjából
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!