Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha olyan a...

Mit tennétek ha olyan a munkátok ami "nem becsületes" a szülők szemében, ráadásul többszörösét keresitek mint a szüleitek?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, amiket nehezen dolgoznak fel, pl befutott influenszer, előadó, programozó, ergonómiai mérnök, tehát amik főleg szellemi munkák, nem kapálás meg gyártósor és társai.

Az én szüleim is teljesen kivannak akadva amiért hálózatépítő vagyok, 10x annyit keresek mint ők összesen, és folyton "szálljak le a földre és keressek becsületes munkát" hangzik el amikor csak találkozunk.

2019. aug. 23. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

És a kapálással mennyit lehet keresni?

És mennyi rokkantságit lehet majd kapni utána úgy 50 évesen?

2019. aug. 24. 01:01
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom valami foreves vagy hasonló a kérdező. Őszinte leszek. Szerintem is kezdj el valami munkát keresni, mert ha egyszer elfogynak a bepalizható emberek, akkor neked sem fog már így menni a szekér...
2019. aug. 24. 04:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Nekem már gyerekeim vannak de nem fog érdekelni milyen munkát valasztanak.

Apám még mindig mondja miért nem buszvezető vagyok vagy raktáros mert szerinte ez a két szakma létezik.

2019. aug. 24. 07:12
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Szüleid begyöpösödött buta emberek. Fogadd el így őket! Nem fognak változni már.

Ha a munkára kerül a szó, akkor tereld a témát, vagy éppen jelentsd ki konkrétan, hogy nem szeretnél beszélni a munkáról, mert mindig besértődés a vége (és akkor téma lezárva!).

2019. aug. 24. 07:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim nem csak a kapálást, lapátolást és gyári robotot tartják "becsületes munkának" hál'istennek, de azért szerintem ők is szégyellnék magukat, ha az egyik gyerekük MLM ügynök lenne. A becsületesség azt jelenti, hogy nem lopsz, nem csalsz, nem hazudsz, nem ügyeskedsz, követed a törvényeket, fizeted az adót, be vagy jelentve, az elvégzett munkád alapján kapod a pénzt, nem embereket húzol le és/vagy forgatsz ki, stb. Lehetsz akár "influenszer", akár énekes, mindegyiket lehet törvényes, tisztességes keretek között végezni. Az MLM-et nem igazán...
2019. aug. 24. 07:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ergonómiai mérnököt és a programozót nem kellene egy kalap alá venni a jutyubos majomkodó "véleményformáló" ingyenélőkkel, teljesen más kategória!

Te sem lehetsz több 14-nél a kérdésed alapján. Ha igaz lenne amit itt írsz, hogy milliókat keresel hálózatépítéssel, akkor nem azon vergődnél, hogy apu meg anyu megszól a munkád miatt.

2019. aug. 24. 11:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16 Hidd el, hogy van olyan ember, aki a programozót gép előtt seggelő majomnak tartja, aki lusta elmenni kapálni. (volt itt régen egy nő, aki a fordítóként dolgozó sógornőjét szidta, mert mehetne kukoricát szedni is.)
2019. aug. 25. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!