Mit tennétek ha olyan a munkátok ami "nem becsületes" a szülők szemében, ráadásul többszörösét keresitek mint a szüleitek?
Olyanra gondolok, amiket nehezen dolgoznak fel, pl befutott influenszer, előadó, programozó, ergonómiai mérnök, tehát amik főleg szellemi munkák, nem kapálás meg gyártósor és társai.
Az én szüleim is teljesen kivannak akadva amiért hálózatépítő vagyok, 10x annyit keresek mint ők összesen, és folyton "szálljak le a földre és keressek becsületes munkát" hangzik el amikor csak találkozunk.
És a kapálással mennyit lehet keresni?
És mennyi rokkantságit lehet majd kapni utána úgy 50 évesen?
Semmit. Nekem már gyerekeim vannak de nem fog érdekelni milyen munkát valasztanak.
Apám még mindig mondja miért nem buszvezető vagyok vagy raktáros mert szerinte ez a két szakma létezik.
Szüleid begyöpösödött buta emberek. Fogadd el így őket! Nem fognak változni már.
Ha a munkára kerül a szó, akkor tereld a témát, vagy éppen jelentsd ki konkrétan, hogy nem szeretnél beszélni a munkáról, mert mindig besértődés a vége (és akkor téma lezárva!).
Az ergonómiai mérnököt és a programozót nem kellene egy kalap alá venni a jutyubos majomkodó "véleményformáló" ingyenélőkkel, teljesen más kategória!
Te sem lehetsz több 14-nél a kérdésed alapján. Ha igaz lenne amit itt írsz, hogy milliókat keresel hálózatépítéssel, akkor nem azon vergődnél, hogy apu meg anyu megszól a munkád miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!