El szeretnék költözni innen külföldre, SOS?
Nővérem állatorvos. Piszok jól keres. Ráadásul úgy keres nagyon jól, hogy mindent hivatalosan lepapírozz, adózik. Egy sima vizsgálatért is ad számlát. Mondta is, hogy bár ő neki nincs ehhez vastag bőre, de sok állatorvos saját zsebre is dolgozik. Azok még jobban keresnek.
Anyud tuti nem állatorvos. Legfeljebb ott takarít az állatorvosi rendelőben, mert azok a takarítók nem keresnek jól.
Kedves kérdező!
Végigolvasgattam a válaszokat, és egyet mondok neked, soha ne add fel az álmaid:) Én is voltam a te helyzetedben, gyűlöltem a gimit, mindent és mindenkit akikkel össze voltam zárva nap mint nap. De idén végre sikerült leérettségiznem, és ma már ott tartok, hogy a szerelmemmel Amerikába költözést tervezünk:) A lehúzó válaszokra ne is figyelj, csak az számít amit te magadnak megálmodtál. Kívánom hogy minél hamarabb kijuss ebből a börtönből! :)
"a szerelmemmel Amerikába költözést tervezünk"
Óriási! Óriási kerekek a kocsi alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!