Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy apám utánam...

Normális, hogy apám utánam jött a szórakozóhelyre és hazarángatott?

Figyelt kérdés

Nyaraláson voltunk, és egyik barátnőm is a közelben volt, el akartunk menni bulizni egy szórakozóhelyre. Kb. öt percnyire volt a hely a nyaralónktól, csak ki kellett fordulni az utcából, tudták apuék is, hol van ez a hely. Két kikötéssel elengedtek, ha nem iszom alkoholt és éjfélre otthon vagyok. Összeismerkedtünk ott két sráccal, és ittunk két koktélt, de csak kettőt, az semmi, meg se lehet érezni. Olyan jól elvoltunk, hogy nem figyeltem az időt, és már elmúlt éjfél. Fél egykor megjelent apukám, hogy azonnal szedjem a sátorfámat és induljak haza, és sajnos a koktélt is meglátta, hogy azt iszom. Nagyon gáz volt, hogy mindenki előtt hazaráncigált, azt mondta erre, "helyes". Mikor hazaértünk, azt mondta, hogy felejtsem el, hogy a maradék nyári szünetben bárhova is megyek, egyedül a mamáékhoz mehetek át, ha pedig elkezdődik az iskola, és az első negyedévben négyesnél rosszabb jegyet kapok, akkor meghosszabítja a büntetést. Nem túlzás ez egy kicsit?? Hogy lehet ilyen szemét, mikor csak jól éreztük magunkat, és ott voltunk egy köpésnyire tőlük, az ablakból még majdnem látni is lehet a helyet... Normális, hogy ilyen az apám? Másnak is ilyen szigorúak a szülei?

L/17

2019. aug. 22. 21:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Jobb, mintha megerőszakoltak volna. Szerintem jól jártál.
szept. 16. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!