Mit tehetnék h anyám ne túrja át a cuccom, amikor csak lehet?
Anyum minden adandó alkalommal ha nem vagyok otthon vagy bármikor hozzáfér a cuccaimhoz átkutatja azokat.
16 éves lány vagyok, dolgozom a héten 3 napot, nem sok a keresetem de magamnak pont elég, tehát van h veszek magamnak egy egy szempillaspirált vagy bokazoknit (ezek valah mindig eltűnnek ha ő mos) hasonlókat.
Mindig megkapom h ezek biztos az ő cuccai amiket ellopkodok tőle, van h el is veszi és nem szól semmit csak akkor veszem észre ha épp használni szeretném és nincs meg.
Közben az ő és az új pasijának a szobája mindig zárva van, és sose mehetek be szinte csak ha van ott valami. Hozzátenném sose loptam semmit, ha kellett valami elkértem.
Vettem egy zárat a szobámra de megmondta h ez az ő háza, nem merjem bezárni mert leszereli a zárat.
Szóltam anyu tesójának mert vele jóban vagyok, de azt kaptam meg anyutól h túlreagálom és h a tesóját is uszítom ellene.
Nem tudom mit tehetnék. Nagyon idegesít h ezt csinálja. Elköltözni még sajnos nincs lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!